Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škoda Roomster MPV-autem roku v Bulharsku

Ondřej Láník
Diskuze (111)
Automobil Škoda Roomster získal prvenství v anketě Auto roku v Bulharsku.

Po nedávném ocenění Rodinný automobil roku 2006, který Roomster získal ve Švédsku, je to další cenná trofej pro čtvrtou modelovou řadu společnosti Škoda Auto.

Anketu Auto roku v Bulharsku organizuje místní klub motoristických novinářů, vypisuje přitom čtyři kategorie – osobní, MPV, 4x4 a nákladní auto. V hlasování 35 předních novinářů získala Škoda Roomster 962 bodů a stala se vítězem kategorie MPV. Během slavnostního galavečera v Kempinski Hotelu Zografski v Sofii převzal trofej Ivan Todorov, prezident společnosti Euratec LTD, která je výhradním dovozcem vozů Škoda do Bulharska.

Cena Auto roku pro model Roomster je již druhou v pořadí, kterou značka Škoda v bulharské anketě získala. V roce 2005 takto porota ocenila druhou generaci modelové řady Octavia.

Ondřej Láník
Diskuze (111)
21. 12. 2006 11:40
Re: nic
:yes:
21. 12. 2006 11:39
Re: nic
To je fajn, ale kromě toho, že si nezvykneš si mi neodpověděl na otázku. Podle toho cos zatím napsal, tak si Roomster neviděl, protože obracíš oči v sloup, nejel si s ním, a jednou si v něm seděl, přesto víš, že je to hrůza :-) Zajímavý... tak teď byl prosil tu odpověď ;-)
Avatar - Dinar
21. 12. 2006 10:02
Re: nic
Takže, "JE TO HRŮZA" dle tvého vysvětlení znamená, Sepovi se nelíbí, jak Roomster vypadá. O.K. tobě se nelíbí, lidem, kteří ho kupují, ano. A pokud jde o kvality auta samotného, je to otázka, s čím ho srovnávat. Pokud s dodávkami typu Berlinga nebo Kangoo, tam prakticky není co srovnávat, jízdní vlastnosti i zpracování jsou u Roomsteru jinde, odpovídají osobnímu autu B segmentu, nejlépe srovnávat s mini MPV typu Merivy nebo třeba s Nissanem Note, a i v tomto srovnání je na tom Roomster dobře, jízdní vlastnosti, materiály, zpracování, vše odpovídá, konkurence jej nijak neporáží, takže zbývá marketing, Škodovka Roomster umí trhu podat, odvážný design jí v tom pomáhá, takže sebevědomá cena prodejům nijak nepřekáží. Komu se nelíbí, ať ho nekupuje, podiv nad úspěchem v anketách ve Švédsku nebo Bulharsku, nevypovídá nic o Roomsteru, ale jen o způsobu myšlení divících se.
20. 12. 2006 20:07
Re: ŠKODA, škoda...
Přečti si to ještě jednou... možná pochopíš. Vlastně... čím, viď >:-[] Tak honem do Kotvy, rozumbrado.
20. 12. 2006 18:43
Re: nic
Vem to jako diskuzi, žádné emoce. Mohl bys mi napsat, co si mám myslet pod pojmem "JE TO HRUZA" konkretně?