Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škoda Roomster Scout v Británii: 1000 liber navíc

Libor Zezulka
Diskuze (39)
Škoda Auto začala ve Velké Británii nabízet nový Roomster Scout. Jak se liší cena ve srovnání se standardní verzí?

Škoda Auto začala v Británii nabízet nový Roomster Scout. Model vycházející z módy malých víceúčelových vozů spíše opticky než prakticky připravených na jízdu v terénu si mohou Britové objednávat nyní, první klienti v malém Scoutu potom odjedou z autosalonů v červnu.

Cena modelu Scout 1.4 16V byla v Británii stanovena 12 505 liber, což znamená o 1025 liber více než standardní varianta malého MPV Roomster. Roomster Scout narostl ve srovnání s „obyčejným“ Roomsterem o 14 mm na délku, 11 mm na šířku a 43 mm na výšku. Podstatně se rozšířila také základní výbava.

Ta obsahuje položky, za které se obvykle připlácí. Jedná se například o 16palcová litá kola, kůží potažený volant a hlavici řadicí páky, speciální Scout polstrování, hliníkové pedály, přední mlhovky a další.

Libor Zezulka
Diskuze (39)
8. 2. 2007 08:09
Re: Škodí OT
Urcite mas pravdu, ale primarni duvod je c.2, tj. vse je otazka penez. Az bude stat barel ropy nejakych 120 dolaru a zemedelci budou mit v EU vystavkovane jeste brutalnejsi dotace nez dnes, je otazka, zda se statu/zemedelcum nevyplati vyrabet nedotovane suroviny pro lih. Zdrazeni/zlevneni dopravy a jeho vliv na zpomaleni/akceleraci ekonomiky je take treba do rovnice zahrnout. V kazdem pripade pomaly rozjezd formou povinne aditivace v radu nekolika procent je asi rozumna a schudna cesta jak vybudovat infrastrukturu (lihovary etc.) a az to bude hotovy, jiste dojde i ke zlevneni lihu, teprve pak az zavest E85.
7. 2. 2007 23:47
Re: Škodí OT
Ano, zachytil som to najprv na teletexte CT (tam su hned dve spravy), a potom bol okolo 21.00 na CNN rozhovor s EU komisarom pre zivotne prostredie, ktory tam o tom brblal... Jasne, az by na to prislo, tak by zrejme bolo viac moznosti. Aj tak si ale myslim, ze taky rapidny posun aj napriek snaham EU nemozme v dohladnej dobe cakat. Asi na tom nebude vseobecny zaujem.... ;-) Minimalne rafinerie by asi neboli nadsene. /// este k tomu navrhu na znizenie emisii: nepaci sa mi, ze uradnici od stola strelia nejake cislo, bez toho aby domysleli / konzultovali dopady a problemy. trosku to pripomina patrocnice v RVHP. Tam tiez lietali cisla "z brucha" "od stola"... ;-\
7. 2. 2007 23:38
Re: Škodí OT
:-) Prrrius :-) Nadejna je, len aby ju nieco nezbrzdilo. Napr. nedostatok surovin na vyrobu paliva...
7. 2. 2007 21:12
Re: Roomster je super
No ty musíš opravdu vybrané estetické cítění.
7. 2. 2007 21:02
Re: Roomster je super
:yes: