Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škoda Superb III: Dnes byla zahájena výroba v Kvasinách

Ondřej Chamilla
Diskuze (58)
Modernizovaný závod v Kvasinách dnes zahájil výrobu nové Škody Superb III. Objednávky na tento vůz prodejci přijímají již od 10. března.

Vůbec prvním produkčním vozem Škoda Superb třetí generace, který sjel z výrobního závodu v Kvasinách, se stal liftback v šedé barvě Business. „Těší nás, že se produkce rozjíždí. Zahájení výroby nového Superbu je pro celou značku a zejména pro závod v Kvasinách skvělý a emotivní moment. Výroba tohoto fantastického automobilu je dokladem vysoké kompetence tohoto závodu a jeho zaměstnanců,“ říká Michael Oeljeklaus, člen představenstva společnosti Škoda Auto za oblast výroby a logistiky.

Závod v Kvasinách byl navíc výrazně modernizován, údajně jen nová svařovna stála 1,7 miliardy korun. Továrna ležící v Královéhradeckém kraji se má v následujících letech dále rozšiřovat.

Superb dorazí k prvním zákazníkům v červnu tohoto roku, objednávky přitom prodejci přijímají již třetím dnem. Od roku 2001 dodala automobilka více než 700.000 vozů Škoda Superb zákazníkům, jedná se dodnes o největší automobil značky a v minulém roce byl třetím nejprodávanějším vozem střední třídy. Ceny novinky začínají na částce 599.900 Kč.

Ondřej Chamilla
Diskuze (58)
Avatar - Hammunasakra
14. 3. 2015 13:28
Re: Proč nejsou ceny?
Ty budeš asi těžce vymatlanej viď? Člen DSSS? >:D

[odkaz]
14. 3. 2015 11:52
Hurááá ...
Konečne mi odpísali zo skoda auto sk.
"Dobrý deň,
Dovoľte mi, aby som Vám poďakoval za záujem o automobily značky ŠKODA. Nový Superb bude na showroomoch od začiatku júna.
Prajem pekný zvyšok dňa.
S pozdravom
Ing. Vladimír Stančík | Produktový manažment"
;-\ ;-\ ;-\
Dúfam, že mysleli rok 2015.
Avatar - Hammunasakra
14. 3. 2015 10:00
Re: prvy superb
To jo. Jen škoda že to je německej výrobce a že ten domácí neni Tatra. To bylo narozdíl vod tohohle prej karlovarskýho výplodu vopravdu prezidentský auto :-)
Avatar - Hammunasakra
14. 3. 2015 09:59
Re: prvy superb
:yes: >:D
To je za ty estébáky? Hodně slabý. Fakt nejseš ve formě >:-[]
Avatar - Hammunasakra
14. 3. 2015 09:57
Re: prvy superb
Kappa byla jeho vlastní, hradní auta byly Medvědi. Pak jako důchodce si koupil eRko