Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Slovák vjel s kamionem na dálnici v Bratislavě do protisměru. Nadýchal 1,9 promile

Stanislav Kolman
Diskuze (15)
Hodně tragicky mohla skončit jízda slovenského kamioňáka po bratislavské dálnici. Na cestu totiž vyrazil posilněn alkoholem, navíc do protisměru.

Video se připravuje ...

Slovenská policie zveřejnila na oficiálním facebookovém účtu video, ze kterého mrazí. Slovenský řidič kamionu si totiž sedl za volant a na dálnici v Bratislavě vjel do protisměru. Dechová zkouška posléze ukázala, že řídil opilý.

„Děkujeme pohotovým občanům, kteří nám včera nahlásili kamion v protisměru na dálnici D1 v Bratislavě. Hlídka se jej snažila zastavit, ale řidič nereagoval. Proto ho musela zablokovat. Řidič nadýchal 1,9 promile!“ stojí v popisku videa s tím, že pětapadesátiletému šoférovi teď hrozí trest odnětí svobody na dva až pět let.

Jízda v protisměru mohla skončit tragicky i kvůli tomu, že kamion s opilým řidičem putoval v levém, tedy rychlém pruhu dálnice. Přiložené video ukazuje, jak málo jej dělilo od ostatních účastníků provozu.

Jsme samozřejmě rádi, že se během tohoto nočního incidentu nikomu nic vážného nestalo. Podle některých je dokonce paradoxně dobře, že řidič vjel do protisměru, takže na něj hlídka okamžitě přišla. Raději nedomýšlet, jakou paseku mohl ve finále nadělat…

Stanislav Kolman
Diskuze (15)
13. 10. 2018 06:37
Re: Kamioňáci jsou
Pre mňa je nepochopiteľne prečo ten vodič dostal rovnaký paragraf, ako keby ma zastavili a bez akéhokoľvek odporu fuknem promile. Keď toto bolo jasné všeobecne ohrozenie. A trest mal byť exemplárny.
Avatar - white label
12. 10. 2018 23:57
Re: Kamioňáci jsou
Svatá prostoto...
12. 10. 2018 17:17
Rokyta.p
Ještě by šel Fosek pěšky a možná i nahej si zapoměl dodat.Většinou ten kdo nejvíc nadává je pěkný prase na silnici
12. 10. 2018 17:14
Nojo 2piva
První a poslední.To i řidiči /ridicky osobaku v cz vydrží vic a ještě jedou ve svým pruhu.
12. 10. 2018 16:53
viem kto to je
v protismere to musel riadiť kiska :-)