Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Soud ohledně nehody na letošním Gumballu

Aleš Jungmann
Diskuze (76)
Sledujeme další události kolem tragické nehody na Gumballu 2007.

Jak jistě víte, letošní závod Gumball 3000 byl zastaven kvůli tragické havárii jednoho ze zúčastněných vozů. Při nehodě, kdy následkem střetu britského Porsche 911 s makedonským vozem typu Volkswagen Golf zahynuli oba dva cestující z Golfu. Byl jím starší manželský pár Vladimir a Margica Chepunjoski.

Zatímco spolujezdec z Porsche, Matthew McConville, byl již dříve propuštěn na svobodu, řidiče Nicholase Morleyho čeká zítra soud. Je obviněn z porušování dopravních předpisů a několika trestných činů. Pokud se všechna vina prokáže, dostane Morley od soudu ve Stuze trest minimálně ve výši čtyř let odnětí svobody.

Aleš Jungmann
Diskuze (76)
Avatar - Legolas
1. 6. 2007 14:57
Re: Český Gumball
tak ted te teda zklamu...stat se me to muze,ale jeste nestalo..a bohuzel teda bezpecne taky moc nejezdim,teda kdyz jedu sam...
Avatar - Legolas
31. 5. 2007 21:15
Re: Český Gumball
Tak s F1 by s trochou nadsazky taky mohla jezdit jenom cvicena opice.....rad bych se podival na takovej zavod...to je pravda dlouho jim to prochazelo..ale na to ze gumball ma za osm??(kdyby neco tak me opravte) let sve existence na svem konte "jenom"dva mrtve...tak si nejsem jisty zda jezdi nebo nejezdi bezpecne...tohle byt na ceskych silnicich jednou za mesic tak je to uspech....
Avatar - Legolas
31. 5. 2007 20:56
Re: Český Gumball
...je jeasny ze udelali blbost s tim ze odjeli...ale co bys udelal ty na jejich miste??
me je jasny ze to obkoukali u nas v republice,protoze jenom u nas se stava ze se bezne od nehod prcha..
Avatar - da_b0mb
31. 5. 2007 20:48
Re: Aké štyri roky???
DanielD to uz zkousi jako anonym ;-)
Avatar - Schapp
31. 5. 2007 19:57
Re: Český Gumball
Jasne ze se nic nedeje dokud nezjistis porad jake byly podminky a prubeh celeho incidentu... co kdyby to opravdu byla ridicska chyba toho dedecka ve VW? Poslal bys do kriminalu ridice Porsche jenom proto, ze je to ridic Porsche a ty kvuli vlastnimu vnitrnimu komplexu, ktery souvisi s tvoji neprilis uspesnou karierou (v porovnani s nimi,ne v porovnani s kluky z tvoji vesnice-mozna), odsoudis nevinneho?

Nejdriv prokazuj, potom odsuzuj. Jestli ti to neni jasne, podivej se na film 'Zelena mile', mozna ti to dojde. Pokud ne, nasetri na letenku do KLDR anebo se prihlas na terapii do Bohnic.