Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Soutěž Navrhni C1 a vyhraj 50.000 Kč zná své vítěze

Vitek
Diskuze (2)
Z více než stovky návrhů o nejoriginálnější polep Citroënu C1 zvolila porota ty nejpovedenější. Autor vítězného díla získá 50.000 Kč.

Soutěž Navrhni C1 a vyhraj 50.000 Kč probíhala od 2.6. 2014 do 25.7. 2014 na stránkách auto.cz. Soutěžilo se o nejlepší výtvarný návrh polepu vozu Citroën C1. Soutěžící museli splnit pouze jedno kritérium – návrh musel mít českou tématiku. Výtvarně si to každý vyložil po svém a vznikla z toho velmi kreativní série návrhů.

Pravidla splnilo a k hlasování se dostalo 104 soutěžních snímků. O hlavním vítězi rozhodla odborná porota ve složení: Marek Eben, reprezentující Citroën, Martina Bedrnová, marketingová ředitelka Citroën, Lenka Martinová, PR manažerka Citroën, Zbyšek Pechr, šéfredaktor časopisu Svět motorů, Tomáš Kovařík, šéfredaktor Auto.cz, Petr Benzl, šéfredaktor časopisu Auto Tip a Petr Zářecký, projektový manažer Auto.cz.

První tři příčky obsadily překvapivě ženy a vítězství bylo suverénní. Od prvního momentu nabíral body citlivý návrh soutěžící Jitky Volné z Liberce, který také zvítězil a vysloužil své autorce výhru 50.000 Kč. Na druhém místě se umístila Jitka Švenková z Prahy a třetí pozici obsadila Monika Koucká z Kutné Hory.


Čtenářské hlasování vybralo zcela jiné návrhy a zde zvítězili muži. Hodnotné hodinky Sébastien Loeb získal Tomáš Kahánek z Příboru a modely vozů Citroën si svou kreativitou zasloužili David Surma a Ondřej Pavlíček.


Všem výhercům blahopřejeme.

Video se připravuje ...

Vitek
Diskuze (2)
30. 7. 2014 17:36
Re: špatné jméno
Dobry den, diky za upozorneni, opraveno.
30. 7. 2014 17:10
špatné jméno
Chyba ve jméně: Výherce hodinek je Tomáš Kahánek ! ;-)