Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Soutěžte o setkání s Liškou a Révaiem a ceny za 5000 Kč

redakce AUTO.CZ
Diskuze (2)
Chcete se osobně zúčastnit setkání s herci Pavlem Liškou a Janem Révaiem? Na 25. října s nimi připravujeme rozhovor. Posílejte SMS a můžete být přímo u toho.

Účastníci letošní výpravy Moto cestou necestou, herci Pavel Liška a Jan Révai, přes tři týdny na svých motocyklech brázdili drsnou krajinu Gruzie a Arménie. Nejen o této cestě si s nimi budeme povídat 25. října v redakci Auto.cz a jeden z vás může být osobně u toho přítomen. Stačí splnit podmínky soutěže. Navíc se bude hrát o ceny v hodnotě 5000 Kč!

Za celou dobu expedice ujeli pánové na svých motocyklech přes neuvěřitelných 5 000 kilometrů. Pavel Liška vyrazil na stroji BMW F 650 GS, nejsilnějším, který kdy řídil. Jeho kolega Jan Révai si rychlosti užíval na BMW 1150 GS. Čelit drsným podmínkám kavkazské krajiny posádka zvládala i díky zapůjčeným zařízením Sherlog, která dohlížela na jejich cestu i zdraví.

Ukazatele jejich zdravotního stavu a tělesných funkcí výprava získávala prostřednictvím speciálních medicínských zařízení eVito. Díky těmto měřicím přístrojům měli členové výpravy neustálý přehled o svém tlaku či tepové frekvenci. Jeden z vás zařízení eVito vyhraje!

Jak soutěžit?

Stačí zodpovědět na následující otázku a poslat co nejvíce SMS se správnou odpovědí.

Jaká je úspěšnost systému vyhledávání odcizených vozů Sherlog?

a) 70 %

b) 88 %

c) 98 %

Správnou odpověď posílejte pomocí SMS od 14. 10. 2013 do 20. 10. 2013 na číslo 907 99 10 ve tvaru:

SH mezera ODPOVED mezera JMÉNO mezera ADRESA mezera PSČ

Například: SH A Jana Novakova Prazska 12 Olomouc 77900

Cena 1 SMS je 10 Kč vč. DPH. Provozuje Ringier Axel Springer CZ a.s. Infolinka: 245 001 115, po-pá 9-16 hod. Více na www.platmobilem.cz

Výhry:

1. výherce získá sadu eVito 4U, která obsahuje eVito systém aktivního zdraví na 2 roky, eVito 3D krokoměr SL a USB ANT+ adaptér pro bezdrátový přenos dat do počítače.

Systém aktivního zdraví umožňuje sledovat vlastní životní styl a získat motivaci k jeho celkové změně. Slouží k zaznamenávání jídelníčku, díky kterému uživatel získá obrázek o přijaté a vydané energii, ale také k záznamu dalších osobních tělesných a zdravotních parametrů, např. váhy, druhu vykonané pohybové aktivity, ale i nálady. Na základě naměřených dat pak každý uživatel dostává individuální doporučení, která směřují k celkovému zlepšení jeho životního stylu. Sada obsahuje i praktický a skladný krokoměr eVito 3D krokoměr SL s atraktivním designem určený k měření počtu ušlých kroků a dosažené vzdálenosti. Naměřená data o počtu realizovaných kroků, spálených kaloriích či dosažených vzdálenostech se přenáší do počítače či mobilního zařízení, kde jsou v systému aktivního zdraví eVito vyhodnocovány. Více na www.evito.cz.

Výherce se navíc bude moci zúčastnit rozhovoru s Pavlem Liškou a Janem Révaiem 25. 10. 2013 v redakci Auto.cz na adrese Komunardů 1584/42, Praha 7.

2. a 3. výherce získá dárkový balíček Sherlog, který obsahuje deštník, flash disk USB s kapacitou 8GB, myš, svítilnu, ručník, láhev a termohrnek.

Vyhrávají tři výherci, kteří do soutěže zašlou nejvíce SMS se správnou odpovědí z jednoho telefonního čísla. Bude-li do soutěže zaslán nejvyšší počet SMS se správnou SMS více účastníky soutěže vyhraje ten účastník soutěže, jehož poslední přijatá SMS se správnou odpovědí bude přijata v dřívějším čase. Z jednoho telefonního čísla může soutěžit pouze jeden účastník soutěže.

Výhra bude výherci zaslána, nejpozději do 30 dnů od zveřejnění výherce v seznamu výherců na www.auto.cz, a to na adresu uvedenou výhercem ve výherní SMS. Pokud si výherce nevyzvedne výhru a ta tak bude zaslána zpět společnosti Ringier Axel Springer CZ (tedy nebude doručena), bude si moci výherce vyzvednout výhru po předchozí domluvě s paní Barborou Doksanskou (tel. 225 977 743, email: barbora.doksanska@ringieraxelspringer.cz) na adrese sídla společnosti Ringier Axel Springer CZ, Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7, a to do 60 dnů od zveřejnění výherce v seznamu výherců v příslušném periodiku, v němž byla daná soutěž uveřejněna. Pokud si výherce nevyzvedne výhru ani v tomto dodatečném termínu propadá výhra ve prospěch společnosti Ringier Axel Springer CZ a.s.

Pro stanovení doby doručení textové zprávy je rozhodující čas přijetí SMS do systému pro příjem zpráv, provozovaného společností Ringier Axel Springer CZ a.s. Do soutěže budou zařazeny všechny SMS zprávy obsahující správnou odpověď, které došly nejpozději do uzávěrky soutěže. Při určení pořadí se přihlíží pouze k SMS zprávám ve správném tvaru obsahujícím správnou odpověď. O správnosti, resp. nesprávnosti odpovědí, které byly doručeny SMS zprávou, budou účastnící soutěže informováni zpětnou SMS zprávou.

Organizátorem soutěže je společnost Ringier Axel Springer CZ a.s. Soutěže se mohou zúčastnit fyzické osoby s trvalým pobytem v České republice, starší 18-ti let. Organizátor neodpovídá za nedoručení SMS. Účastí v soutěži – tzn. odesláním SMS zprávy organizátorovi akceptuje soutěžící tato pravidla soutěže a zavazuje se je dodržovat. Účastník soutěže dále dává souhlas s tím, že společnost Ringier Axel Springer CZ a.s. je oprávněna zpracovávat jako správce osobní údaje účastníka soutěže poskytnuté v rozsahu jméno, příjmení, odpověď na soutěžní otázku, telefonní číslo a adresa, eventuelně jiné účastníkem soutěže sdělené kontaktní údaje, za účelem realizace soutěže a rovněž k marketingovým aktivitám společnosti Ringier Axel Springer CZ a.s. a jejích klientů. Tyto osobní údaje jsou poskytovány na dobu neurčitou a účastník soutěže je oprávněn tento souhlas kdykoli písemně odvolat. Účastník soutěže má právo na přístup ke svým osobním údajům. Organizátor si vyhrazuje právo posoudit sporné situace vzniklé v průběhu soutěže. Výhry v soutěži nejsou soudně vymahatelné. Ze soutěže jsou vyloučeni zaměstnanci společnosti Ringier Axel Springer CZ a.s. a jejich rodinní příslušníci.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (2)
18. 10. 2013 07:45
to neni soutez?
Vyhrávají tři výherci, kteří do soutěže zašlou nejvíce SMS se správnou odpovědí z jednoho telefonního čísla. Bude-li do soutěže zaslán nejvyšší počet SMS se správnou SMS více účastníky soutěže vyhraje ten účastník soutěže, jehož poslední přijatá SMS se správnou odpovědí bude přijata v dřívějším čase. Z jednoho telefonního čísla může soutěžit pouze jeden účastník soutěže.

kterej darebak vymejsli tyhle pravidla?
Avatar - vabis
18. 10. 2013 00:43
pražáci na sobotním výletě v tróji
S Amarokem a GPS, to se to jezdí. Já byl na Kavkaze před 20 lety jako student s Wartburgem a zcela SÁM. Cesta podle papírové mapky A3, to byla jinačí maturita, tedy spíš porod. :*)

ps: termohrnek a drátky hlídající tep, sorry, ale to jsou též ceny >:-[]