Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Speciální edice Renaultu v Ženevě

Michal Fokt
Diskuze (8)
Francouzi přivezou do Palexpa několik speciálních edicí stávajících vozů.

Renault představí v Ženevě celkem pět modifikací stávajících vozů. S projektem Scénic Conquest prošlapávajícím zjevně cestičku připravovanému kompaktnímu SUV Koleos, už jsme vás seznámili, stejně jako s Méganem Sport dCi, teď je na řadě zbývající trio.

Žlutě zbarvený Clio Renault F1 Team R27 není zase úplnou novinkou, na řadě trhů se již tato připomínka vítězného monopostu loňské sezony běžně prodává a jedinou podstatnou změnou oproti běžným Cliím RS je tvrdší nastavení podvozku.

Rip Curl Clio pojmenovaný po známém snowboardistovi by mělo oslovit zejména prakticky založené volnomyšlenkáře. Barevně kontrastní červeno-černý interiér je doplněn omyvatelnými materiály na podlaze a v zavazadlovém prostoru. K dispozici bude s dieselem 1.5 dCi 65 k a zážehovou stokoňovou čtrnáctistovkou.

Velkoprostorový Espace Tech Run je zaměřen na „technologicky smýšlející rodiny“ :-)) a Renault tím má na mysli přehrávač DVD-DivX, dvě LCD obrazovky, infračervená sluchátka, herní konzolu a výkonné audio přehrávající MP3.

Michal Fokt
Diskuze (8)
Avatar - Dylan McKay
24. 2. 2007 15:00
Re: tak to je hnus
Tebe bych si dal k snídani... 8-s