Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Sportovní paket pro Volkswagen Golf

Tomáš Votruba
Diskuze (13)
Pokud je pro vás Golf GTI zbytečnou investicí a jeho výkon nepotřebujete, ale přesto se chcete odlišit, máme pro vás speciální sportovní paket pro "obyčejné" Golfy.

Pokud je pro vás Golf GTI zbytečnou investicí a jeho výkon nepotřebujete, ale přesto se chcete odlišit, něco pro vás máme. Volkswagen v úterý představil speciální optický paket, díky němuž si budou moci majitelé golfů naladit vůz na sportovní notu. Design-Paket obsahuje sportovní nárazník, snížený sportovní podvozek, dále zrcátka, kliky i postranní lišty v barvě vozu. Tento paket je možné přikoupit ke všem verzím (tedy k Trendline, Comfortline i Sportline) a jeho cena začíná na 650 euro.

Výsledná cena bude záviset na tom, jaký vzor litých kol si vyberete, Volkswagen připravil v rámci paketu tři varianty. Základní pětipaprskové kolo Avignon má průměr 17 palců, následuje Siena o stejném průměru, ale s dvojitými paprsky, nejsportovnější 18palcová verze Charleston je stejně unikátní jako kola Detroit z Golfu GTI, v žádné jiné verzi je nenajdete. Zatím nevíme, jestli se Design-Paket bude nabízet i v Česku. Doufejme, že ano.

Tomáš Votruba
Diskuze (13)
28. 5. 2005 00:16
Re: GÉKRÁL
A tak to má být. Ale asi moc nejezdíš. Čekám na pokračování tvého průbežného testíku "s C4 kolem Slovenska" a ty si dáváš nějak na čas. Tak to zlepši.
27. 5. 2005 16:14
Re: GÉKRÁL
hekťák je málo...
27. 5. 2005 14:16
Re: GÉKRÁL
A ty také ne
27. 5. 2005 13:09
GÉKRÁL
Je ti 60? Kup G V naftě. Je ti 50? Proháněj nádrží 95ku k dvoulitru. Je ti 40? Trhej asfalt geteíčkem. Je ti 30? Lítej v 1,6 a šetři na getei. A Nezapomeň na sportovní paket. Nutné. Je ti 20? Ber G3 GTI. Je ti 10? Jdi Do G5 Burago. Je ti 5? Netahej za sebou na provázku kačera, ale vem tátovi ze sklepa starý otřískaný dřevěný Géčko. Jedničku. A to tahej. Celej život tě pak potáhne za sebou. Neboť král. Král nikdy nespí. Gékrál