Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy Photos: Sexy kupé BMW řady 1 bez maskování

Ondřej Láník
Diskuze (47)
Tří a pětidveřové hatchbacky nejsou zdaleka tím posledním, co BMW plánuje v nejmenší modelové řadě. Těšit se můžeme na krásné dvoudveřové kupé klasických tvarů, které v roce 2008 doplní kupé-kabriolet. Řada 1 se poprvé vydá za moře.

Tento týden se povedlo našim spolupracovníkům vyfotit nové malé kupé, které ač jednoznačně patří do rodiny nejmenších BMW, navazuje na slavnou éru malých kupé pro každého ze sedmdesátých a osmdesátých let.

Prototypy jen s minimem maskovacích plastových dílů se povedlo zachytit tak, že s pomocí počítačové grafiky máme již dnes jasnou představu o tom, jak bude hlavní novinka podzimního frankfurtského autosalonu vypadat.

Na první pohled je jasné, že zadní sedadla budou zřejmě nepoužitelná, ale čtyřmetrových kupé dnes na trhu moc není, takže to nebude tak zásadní problém. BMW přidá rodokmen a zřejmě i atraktivní cenu za automobil s klasickými proporcemi a klasickým uspořádáním pohonu.

Není pochyb o tom, že postupně najdou pod kapotou své místo všechny motory, které jsou nyní v nabídce hatchbacků. Aby toho nebylo málo, příští rok příjde na trh ještě odvozený kupé-kabriolet.

Oba nové modely by se měly dostat také na americký trh, kde je momentálně prvním modelem v nabídce až šestiválcové BMW 328i.

Ondřej Láník
Diskuze (47)
Avatar - SpiderJ
22. 3. 2007 20:57
POLICIE! STůJTE!!!!
:yes: :yes: tak má vypadat pořádně oprsklý auto!!!! aby ho policisté chtěli pokutovat pokaždé, když ho jen koutkem oka zahlédnou...pubertální výrostek pro postpubertální výrostky!! náhon na zadní kola a když ježíšek přidá třílitr..hmmm...jen, aby i zadek měl pěkně drzej!!! pořádně k nakopnutí! >:-[]
Avatar - Chuck Norris
22. 3. 2007 17:50
ZAS JEN FOTOMONTÁŽ
nebo snad ne? já to vidim na 100%...
Avatar - King
22. 3. 2007 15:40
To je ironie?!
Asi nejsem ve formě, že to nepoznám... Opravdu tu chce někdo tvrdit, že je TOHLE pěkné auto? No tě *... Ne že bych byl velkým fandou katchbackům BMW 1, ale tohle je teda masakr. 8-s Tohle jsou skutečně klasické tvary - řekněte tříletému děcku, ať vám nakreslí auto z profilu. Udělá - jedničkové kupé. Obdélníček a na něm oblouček. 8-s No, moc pěkný... Ale třeba to v reálu bude lepší :-O
Avatar - Pierro
22. 3. 2007 14:50
drzek
tak teda pánové, tady se mr. bangle moc nepochlapil. jednoznačně nejošklivější baworák vůbec. ještě ošklivější jak sedmička. 8-s :no: :no:
22. 3. 2007 11:00
Re: TADY OPATRNĚ
Jasně.