Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy Photos: Překvapení made by Citroën - C4 Cross

Ondřej Láník
Diskuze (19)
Před několika dny se podařilo vyfotografovat prototyp, o kterém mnoho informací zatím není. Dost dobře by se však mohlo jednat o budoucí lehké SUV Citroën C4 Cross!

Na severoevropských testovacích tratích se blíží konec sezóny a tak mají automobilky i naši spolupracující fotografové napilno. Před několika dny se podařilo vyfotografovat prototyp, o kterém mnoho informací zatím není. Dost dobře by se však mohlo jednat o budoucí lehké SUV Citroën C4 Cross!

Výrazně vyšší světlá výška vozu s klasickou karoserií nemusí nutně znamenat, že budoucí model bude vypadat stejně. Absence maskování hovoří spíše o opaku. Možnou podobu nabízí jedna z našich fotografií.

V tuto chvíli není jisté ani to, zda nový Citroën bude mít pohon všech kol nebo jen architekturu vše vpředu dosavadní modelové řady, posílenou o diferenciál se zvýšenou svorností. V současné době tato automobilka nabízí první skutečné SUV C-Crosser, ale jeho kořeny sahají do Japonska k Mitsubishi Outlander. Také s nepravými SUV má Citroën zkušenosti, nabízí totiž modely X-TR v řadách C3 a Berlingo. Oba přitom vystačí s pohonem předních kol.

Ondřej Láník
Diskuze (19)
15. 4. 2007 17:05
Re: bravo citroen
To je presne o tom, že najviac na francúzske autá budú ndávať tí, ktorí na tom ani nejazdili a vôbec nemajú tušenie, o čom to je... :-)
Avatar - Ghostyx
10. 4. 2007 13:27
Re: bravo citroen
Taky vlastnim Lagunu, konkretne benzinovou verzi Grandtour 2.0T, r.v.2003, jsem prvni majitel a ted mam najeto temer 150 tacu a jsem s tim max. spokojeny na rozdil od nekterych jinych tzv. "spolehlivych" znacek, ktere jsem vlastnil v minulosti a ktere radeji nebudu jmenovat, abych tady nekterym obhajcum "superkvalitni" skopcacke a jine produkce jaksi nenadzvednul mandle... >:-[]
10. 4. 2007 08:26
Re: Voi-la
jj taky jsem na ty kola koukal >:D
Avatar - Pekelná Micinka
7. 4. 2007 14:38
Re: Packt Like Sardines In A Crushed Tin Box
After years of waiting nothing came...
Avatar - masO
7. 4. 2007 14:24
OT:Renault SUV podruhe
[odkaz] Tak a je tady Renault SUV ;-) :yes: