Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy Photos: Pod pláštěm malého kombi se ukrývá BMW X4 Crossover Coupé

Ondřej Láník
Diskuze (42)
Kontroverzní design terénního kupé X6 není ani zdaleka posledním modelem, který rozšíří modelovou řadu vozů s lehce terénním určením. I tentokrát půjde o sportovní crossover.

S X5 to začalo, později přišlo X3 a bylo tak úspěšné, že BMW zkrátka neodolalo a vsadilo na kartu crossover. Číselnou řadu rozšíří přespříští rok BMW X6, ale na obsazení stále čekají pozice X1, X2 a X4. V posledním případě se již dnes rýsují první náznaky budoucího modelu. Indicií jsou nejnovější fotografie prototypové muly BMW řady 3, do které je nasoukán budoucí lehce terénní model se zvýšenou stavbou karoserie a pohonem všech kol X-Drive.

Mnoho konkrétních nebo dokonce potvrzených informací v tuto chvíli není. Spekuluje se o tom, že pod kabátem X4 bude prodloužená, rozšířená a zvýšená platforma kombi řady 3 (E91), ale protože vývojové práce jsou v počátečních fázích, je docela dobře možné, že to nakonec dopadne jinak.

Příští generace BMW řady X3 by se na trh měla dostat kolem roku 2010 a ve stejném horizontu můžeme očekávat také nové X4.

Ondřej Láník
Diskuze (42)
Avatar - ManInBlack
9. 8. 2007 08:19
Re: fuf
Taky bych řek. Jen jsem uviděl ten malej obrázek v nadpisu, tak první, co jsem si pomyslel, bylo "PROBOHA!" Okamžitě Lehmannovcům seberte pastelky!!
Avatar - Falco
8. 8. 2007 20:05
Stupidita
Lehmann, Lehmann, Lehmann - tak se tady vy debi*lové nehádejte jestli je to údajné BMW pěkné nebo ne!!
8. 8. 2007 13:17
Re: Sankjongčong hadr
Presne-a i kdyz i tady na Auto.cz se spise hlasej k tomu,abysme my(ctenari)se pridali k tem,co nakonec reknou,ze to neni tak strasny(Fabia II),tak ja se obalamutit nenecham-je to humus-stejne jako BMW X4
Avatar - masO
8. 8. 2007 10:03
Re: fuf
No to vypada ze lehmanni koukali na Transformers nez vzali tuzku do ruky >:D >:D I am MEGATRON >:-[] :no: :no: