Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy Photos: Hyundai Arnejs jako příbuzný vozu Kia Cee’d

Ondřej Láník
Diskuze (9)
Kia Cee’d se již několik týdnů prodává na všech významných trzích Evropy ale matka - automobilka Hyundai - nenechá atraktivní korejský hatchback dlouho osamotě. Přímý konkurent z vlastních řad se jmenuje Hyundai Arnejs.

Koncepce obou vozů je shodná a sdílené jsou také motory, převodovky a použitá technika. Design Kie a Hyundaie se nakonec bude odlišovat mnohem méně, než jsme si mysleli při pohledu na studii prezentovanou Hyudaiem loni v Paříži.

Tygrované prototypy s německými registračními značkami (v Německu je evropské vývojové centrum korejské automobilové skupiny) byly zachyceny oběma našimi dodavateli špionážních fotografií tento týden na severu Evropy.

V tuto chvíli je nejasná úloha modelu Arnejs v evropské nabídce Hyundai Motor. Některé zdroje uvádějí, že jde o nástupce Elantry, jiné hovoří dokonce i částečné náhradě za Accent. Za moře - na americký trh - by se Arnejs zřejmě nikdy neměl vypravit.

Ondřej Láník
Diskuze (9)
Avatar - bxs
19. 2. 2007 09:45
Re: Podla fotiek
Že budou stejný přece není překvapením ,když se podíváme na Hyundai Tuscon a Kia Sportage. Všechno to budou dvovaječná dvojčata. ;-)
19. 2. 2007 05:57
Podla fotiek
Podla fotiek to vyzera, ze Hyndai bude az na predne a zadne svetla rovnaky ako KIA. Bocne okna vyzeraju uplne rovnako a tym padom aj celkovy vyzor bude asi velmi velmi podobny. Jedine ze by mu strihli menej konzervativny ksichtik. Inak To bude asi trosku sklamanie, co sa dizajnu tyka.
19. 2. 2007 05:55
Re: Kia a Hyundai never
Myslis zle.
Avatar - bxs
18. 2. 2007 20:47
Kia a Hyundai never
Musím to snad stále opakovat? Myslím že ne... :no: :no: :no: