Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy Photos: Nissan SUV - první foto

Ondřej Láník
Diskuze (30)
Po velkém úspěchu Murana rozšíří nabídku terénních Nissanů další SUV. Přinášíme první snímky prototypů i fotorealistickou počítačovou kresbu, odhalující jeho možnou podobu.

Po velkém úspěchu Murana rozšíří nabídku terénních Nissanů další SUV. Tentokrát půjde o menší automobil, ale základem úspěchu na všech světových trzích má být podobnost s větším sourozencem. Přinášíme první snímky prototypů i fotorealistickou počítačovou kresbu, odhalující jeho možnou podobu.

Murano, které se dostalo na trh USA v roce 2003 a do Evropy o rok později, se stalo velmi úspěšným modelem značky Nissan. Prázdné místo ve výrobním programu terénních automobilů do velmi lehkého terénu má už v příštím roce zaplnit Nissanův nový model, konkurující třeba BMW X3, chystanému Mercedesu MLK, Toyotě RAV4 nebo Suzuki Grand Vitara.

První snímky prototypů toho příliš o definitivní podobě neříkají, vzhledem k těžké kamufláži. Automobily byly vyfoceny při severském testování na zamrzlém jezeře ve Skandinávii a na odlehlé silnici na území kontinentální Evropy. Více o novém voze prozradí počítačová kresba našich spolupracovníků. Kombinací stylistických prvků Nissanů Murano, Note a nástupce Almery jsme získali možnou definitivní podobu nového modelu, který by se mohl na trh dostat již v příštím roce.

Pohon všech kol má být samozřejmostí, pod kapotou budou téměř jistě zážehové čtyřválce 2,0 l, pro evropské trhy se počítá s dieselem, vyloučena není ani vrcholná šestiválcová verze.

Ondřej Láník
Diskuze (30)
9. 4. 2006 20:11
Re: TROCHU
;-) :yes:
9. 4. 2006 20:10
Re: Lehmannovci vtipkuju.
>:D :yes:
9. 4. 2006 20:10
Re: M3
Bravo :-) ;-) :yes: :yes:
9. 4. 2006 20:09
Re: Lehmannovci vtipkuju.
Aha... :-( :yes:
9. 4. 2006 19:11
Re: OT: JEEP na N.Y.A.S.
4dv... :-O , Patriot - :yes: