Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy Photos: Nová generace BMW řady 7 již nyní ve Finsku

Ondřej Láník
Diskuze (171)
Chladné podnebí severu Evropy vylákalo vývojové oddělení na zimní testy prototypů příštího BMW řady 7.

Automobil, který se světu poprvé ukáže zřejmě až na podzim příštího roku, bude mít mnohem decentnější design než současná poněkud extravagantní sedmička.

Současná generace BMW řady 7 se prodává od roku 2002. Nový styl, zavedený designérem Chrisem Banglem, se nezamlouval všem skalním fanouškům, ale také mnoha tradičním zákazníkům, na druhou stranu luxusní extravagance asi přilákala zcela nové zájemce o tuto značku. V roce 2005 nakonec přišel výraznější facelift, který tvary vlajkové lodi umírnil a stejným směrem se bude zřejmě ubírat design i následující generace.

První fotografie nového sedmičkového BMW jsme zveřejnili již minulý rok, tehdy však ještě šlo o vůz oděný do kabátu současné generace. Později se objevily první snímky skutečných vozů, které jsou také na nejnovějších záběrech pořízených ve Finsku.

Nové BMW 7 je na nich pochopitelně ještě s těžkou kamufláží, protože do premiéry zbývá více než rok. Už teď ale můžeme počítat s mírným a takřka povinným nárůstem vnějších rozměrů všemi směry. Grafika bočních oken se vrací k motivům z konce osmdesátých let. Pravděpodobně mnohem elegantnější a jemnější design se bude muset postavit nejnovějšímu Mercedesu řady S a připravovanému Audi A8.

Ondřej Láník
Diskuze (171)
Avatar - MeSiL
7. 2. 2007 22:36
Re: Osm stupňů pro novou sedmu
V pohodě...já s tím žiju od narození.. >:D :-! ...za to ty by jsi se měl zamyslet, jestli nemáš nějakou poruchu osobnosti?! Na veřejnosti budeš tichý hodný klučina, ale za PC pod internetovou annonymitou jsi drsoň, co si pořád otevírá ústa..zamysli se..jinak končim s odpovědma na tvoje stupidní příspěvky... :no: čas využiju lépe ;-\
Avatar - MeSiL
7. 2. 2007 22:33
Re: Osm stupňů pro novou sedmu
>:D máš pravdu...díky brácho ;-) :yes:
Avatar - MeSiL
6. 2. 2007 20:13
Re: New Toyota Supra
No trochu ty světla se podobají, ale ono dneska skoro každé auto má něco společného s jiným...
Avatar - MeSiL
6. 2. 2007 20:10
Re: Osm stupňů pro novou sedmu
Asi jsi to nepochopil... můžeš mít 1000 modu, od sportovniho, az po modu "cesta z nakupu s manzelkou" a ta prevodovka bude na h*vno...
Avatar - MeSiL
6. 2. 2007 15:45
Re: Osm stupňů pro novou sedmu
Tahače stejně vedou >:D . Ty mají i mezistupně, takže jich mají daleko více... >:D Jinak jsem zvědav, jestli BMW dokáže udělat tak vyjímečnou převodovku, jako má Lex :-!