Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy Photos: Nové BMW X6 - do dvou let na trh

Ondřej Láník
Diskuze (44)
Kolem Mnichova byly spatřeny první prototypy nového crossoveru, nového mohutného BMW, které pravděpodobně ponese jméno X6.

Těžká kamufláž zatím neodhaluje mnoho o skutečných tvarech karoserie, ale neforemně vytvarovaná záď zřejmě ukrývá velmi pozvolně klesající zadní okno, které má připomínat spíše sportovní vozy než auta pro volný čas. Automobil, který bude delší a nižší než nové BMW X5 bude mít místo jen pro čtyři cestující.

Počáteční skepse nad modely BMW, které by neměly klasickou karoserii sedan, kombi nebo kupé, je zřejmě ta tam. Od SUV není daleko ke crossoveru a pak už zbývá asi jen rodinné MPV. Zajímá vás jak se bude výrobní program automobilky BMW v následujících letech vyvíjet? Pak je tu odkaz na článek:

Marko: Nové modely BMW pro blízkou i vzdálenou budoucnost

Ondřej Láník
Diskuze (44)
Avatar - MeSiL
4. 12. 2006 23:16
V patách eRku
M-B udělal CLS? Ostatní motoristickej svět udělá taky... M-B udělalo eRko? Ostatní motoristickej svět udělá taky... Holt M-B ví co dělá a to dokazují nejen prodejní výsledky, a tak se statní výrobci snaží část prodeje strhnout na svojí stranu... VIVA Mercedes-Benz :yes: ps:ne že bych nemel rad BMW, ale tohle nevidim růžově... ;-\
Avatar - Charger
4. 12. 2006 21:55
Re: BMW 750Li - KRÁL třídy.
ač zarytý bavorákomaniak nemůžu říct nic jiného než že sedmička se musí poklonit jednomu aut a to Skovému Mercu. není mi to po chuti, ale je to tak. Sko je skoro dokonalý produkt ;-)
Avatar - Charger
4. 12. 2006 21:49
Re: OT: kde je sakra mari?
souhlasím..taky ho postrádám ;-\
4. 12. 2006 19:56
OT: PLASTY
Pod FORD ESCAPE pár naivistů rozehrálo partii měkčených plastů na přístrojovce... milují tvrdé plasty, neboť prý na přístrojovku stejně nesahají. Tak kdo má co k tomu napsat, směr diskuze pod Fordem
4. 12. 2006 17:25
Re: OT: TEST BMW 750Li
:yes: