Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy Photos: Nový Citroen Berlingo už v roce 2007

Ondřej Láník
Diskuze (10)
Po nových dvojicích Jumper/Boxer a Jumpy/Partner se tak pravděpodobně již v roce 2007 dočkáme i nového nejmenšího ze základní trojice užitkových modelů.

Automobilová skupina PSA přezbrojuje v oblasti lehkých užitkových automobilů. Na jihu Evropy byl viděn prototyp nové generace vozu prodávaného pod obchodním jménem Berlingo/Partner. Po nových dvojicích Jumper/Boxer a Jumpy/Partner se tak pravděpodobně již v roce 2007 dočkáme i nového nejmenšího ze základní trojice užitkových modelů.

Berlingo se na trhu poprvé objevilo v roce 1996 a poslední změnu prodělalo v roce 2002. Na trhu je k dispozici v několika více či méně užitkových verzích. Není vyloučeno, že nový osobní model bude usilovat o zákazníky, kteří by si přáli prostorný rodinný automobil s karoserií MPV, ale jejich rozpočet na takový typ vozu nestačí.

Předpokládáme, že na trhu se již v roce 2007 objeví nejprve 2 benzinové a 2 vznětové motory.

Ondřej Láník
Diskuze (10)
Avatar - Perun
23. 12. 2006 14:06
Neboj & OT
Podívej se na silnici a zjistíš, kdo šéfuje segmentu lehkých užitkových a malých, velkoprostorových rodinných vozů.;-) Náhoda? Asi těžko. Za málo peněz dostaneš rovnou symfonický orchestr užitku a funkčnosti v nestárnoucím obalu. Kus poctivé práce s kořeny v roce 1998 a se 4 **** s odolností T34. Neboj, nástupce bude ještě lepší :yes: OT: Blahopřeji Škodě k fenomenálnímu úspěchu u Euro NCAP... Výsledek mnoha let u rýsovacích prken přinesl své ovoce. Jen se mohli víc soustředit na uložení kabelových svazků, když kopírovali to Berlingo, které vývojové oddělení koupilo cash u pana boleslavského dealera >:-[] :-) Jó, tohle marketing asi do placu nehodí >:D
23. 12. 2006 13:18
Citrón
Design u nových Citroenů je velmi podařený,dokonce si dovolím tvrdit,že je nejhezčí z celé francouzské produkce.Pokud tedy Citroen zapracuje také tady,máme se na co těšit. :yes: