Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy photos: nový Hyundai Terracan

Ondřej Láník
Diskuze (3)
Od základu nový automobil se má na trh dostat již v příštím roce a protože Evropa bude opět patřit k významným odbytištím, není divu že se prototypy testují i v extrémních podmínkách na severu starého kontinentu.

Korejská automobilka Hyundai slaví poslední roky úspěchy se svou řadou automobilů do lehčího terénu. Tucson představený předminulý rok se úspěšně postavil nejlevnějším SUv na trhu, Santa Fe už předtím celý boom odstartovalo a nyní se v novém vydání pouští s ještě větší vervou do konkurenčního boje a tak na zásadnější obnovu čeká již jen větší Terracan.

Od základu nový automobil se má na trh dostat již v příštím roce a protože Evropa bude opět patřit k významným odbytištím, není divu že se prototypy testují i v extrémních podmínkách na severu starého kontinentu. Korejský tým neponechal nic náhodě a zabalil nástupce současného Terracanu do těžké kamufláže, která budoucí tvary ukrývá takřka dokonale.

Přesto našim pozorným spolupracovníkům neunikl rukou psaný nápis na zádi: "A/T Diesel 3.0 4WD". Údajně nejde o informaci určenou ke zveřejnění, ale spíše o pomůcku pro snazší identifikaci vozů zahalených do maskování.

Ondřej Láník
Diskuze (3)