Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy Photos: nový Jaguar S-Type

Libor Zezulka
Diskuze (31)
Nový Jaguar S-Type bude pravděpodobně modelem, který rozhodne o tom, co bude s automobilkou dál.

Přestože se nový Jaguar XK mimořádně povedl a z většiny testů vychází s velmi pozitivním hodnocením (to je i případ testu Auto.cz), nemá sílu na to, aby pomohl automobilce zpět do černých čísel. Spasitelem nebo naopak pověstným posledním hřebíkem do rakve britské automobilky bude zřejmě nová generace modelu S-Type. Ten automobilka začíná testovat, nový podvozek a techniku však zatím maskuje současnou karoserií.

Nový S-Type bude podle všeho modelem, který položí základy úplně nové identity značky Jaguar. Přední část bude podstatně agresivnější a modernější než v případě současného, retrospektivně působícího modelu. Možnou podobu nového S-Type ukazuje počítačová retuš. Další S-Type nebude na rozdíl od kupé XK nebo vlajkové lodi XJ stát na hliníkovém podvozku, ale na klasickém ocelovém šasi. Nový model se představí na začátku roku 2008, a to i ve verzi kombi.

Libor Zezulka
Diskuze (31)
6. 10. 2006 21:32
Re: OT: VW EOS
:-) :yes:
6. 10. 2006 15:56
Re: OT: VW EOS
:-) :yes: :yes: Tak je to jasné - EOSUPERSTAR :-) :yes:
6. 10. 2006 10:06
Re: OT: VW EOS
A nebyl bych sám... ;-) Hele, cabrio... to není ani tak o zrychlení jako o životě... myslím, že za čas se potvrdí až neskutečné - že totiž EOS je jedničkou své kategorie. Ostatně také má nejsložitejší mechanismus střechy. Pokud děláš do estetiky, víš proč.
5. 10. 2006 20:16
Re: spasiteľ....
Teď si nejsem jistý , ale někde jsem četl o přípravě SUV a měla bý to být spolupráce s Landym .... ale kdoví co jsem zas slyšel ;-\
Avatar - R32
5. 10. 2006 19:22
Re: spasiteľ....
čo máš proti XC90? 8-s