Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy Photos: Nový Renault Twingo - ne jedna ale hned dvě verze

Ondřej Láník
Diskuze (9)
Na pařížském autosalonu představil Renault koncept, který napověděl hodně o budoucí sériové verzi nástupce úspěšného městského vozu.

Na trh by se nové Twingo mělo dostat v roce 2007, což znamená, že si Renault dává skutečně načas. Vždyť první Twingo se představilo veřejnosti v roce 1992. Špionážní snímky nového vozu již několikrát proběhly médii i stránkami www.auto.cz, ale zatím nikdy nebyly publikovány snímky druhé verze Twinga, kterou Renault bude nabízet paralelně s tou běžnou.

Půjde o sportovně orientovaný model s luxusními prvky. V tuto chvíli lze vzhledem k těžkému maskování prototypů identifikovat pouze kola z lehkých slitin místo ocelových, rozměrnější vstupy pro chladící vzduch v přídi a nová světla, podobná těm z pařížské studie.

Nové Twingo stane na platformě nového Renaultu Clio. Proti svému předchůdci naroste do délky, zvětší se i rozvor. Nové rozměry se odrazí v prostornějším interiéru a objemnějším zavazadlovém prostoru.

Nové Twingo bude k dispozici s motory 1,2 (44 kW), 1,2 16V (55 kW), 1,2 16V Turbo (74 kW) a 1.5 dCI (51 kW).

Ondřej Láník
Diskuze (9)
1. 11. 2006 07:58
Re: Hahaha
Co chceš, třeba u Renaultu vynalezli levitaci >:D >:D ;-)
Avatar - masO
1. 11. 2006 02:18
Re: Hahaha
Zrovna jsem sem chtel napsat co to * je,ale predbehls me ;-) Je to fakt sila ty obrazky.. >:D >:D Ze jim to neni blby pustit neco takovyho do sveta.. ;-\ ;-)
Avatar - da_b0mb
1. 11. 2006 01:31
Hahaha
Tak ty prvni dve fotky jsou vazne smesny...priste by nekdo mohl na to pozadi dokreslit vazne rukou >:D