Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy Photos: Porsche 911 Turbo Cabrio

Ondřej Láník
Diskuze (7)
U Porsche mají napilno s tradiční sadou evolučních derivátů nového modelu 911 a tak jsme před několika dny mohli sledovat snímky prvních vozů 911 GT2 a 911 GT3. Nejnovějším modelem je pak nové Porsche 911 Turbo s otevřenou karoserií.

Teplé počasí vylákalo na testovací trasy nové prototypy. U Porsche mají napilno s tradiční sadou evolučních derivátů nového modelu 911 a tak jsme před několika dny mohli sledovat snímky prvních vozů 911 GT2 a 911 GT3. Nejnovějším modelem, který se našim spolupracovníkům podařilo zachytit, je pak nové Porsche 911 Turbo s otevřenou karoserií.

Nové Porsche 911 Turbo Cabrio se již brzy představí oficiálně, ale do té doby jsou zde alespoň fotografie téměř nemaskovaného vozu, který byl spatřen na Nürburgringu. Aranžmá usiluje o záměnu s posledním provedením přídě tohoto ryzího Porsche, ale po podrobnějším prozkoumání fotografií je snadné přiřadit charakteristické detaily nového Turba k jeho otevřené verzi.

Nový model s pohonem všech kol a novým přeplňovaným šestiválcem by měl být schopen překonat nejvyšší rychlost současného modelu.

Podrobnější popis Porsche 911 Turbo naleznete v článku

Porsche 911 Turbo – nejsilnější z rodu

.

Ondřej Láník
Diskuze (7)