Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy Photos: Porsche Cayenne po faceliftu (první foto)

Ondřej Láník
Diskuze (56)
První model Porsche určený i pro nezpevněné cesty se na trhu objevil v roce 2002 a pro modelový rok 2007 se dočká první zásadnější proměny, která se na trh dostane na začátku příštího roku.

První model Porsche určený i pro nezpevněné cesty se na trhu objevil v roce 2002 a pro modelový rok 2007 se dočká první zásadnější proměny, která se na trh dostane na začátku příštího roku. Mluví se také o hybridní verzi Cayenne, ta však do výroby nepříjde před rokem 2010.

Prototypy inovovaného Porsche Cayenne byly spatřeny již několikrát, v různých částech světa při testech v horkém nebo extrémně chladném počasí případně v okolí rodného Weissachu. Dosud pokaždé však byla připravovaná novinka oděna do kamufláže, která mnoho o nové podobě neprozrazovala.

Dnešní dvě nové fotografie zachycují stříbrný prototyp faceliftovaného vozu bez výrazného maskování. Změny jsou jen dílčí, ale dobře patrné. Vpředu můžeme očekávat zaoblenější tvary nárazníku a nové světlomety. Vzadu je také nový nárazník, který v sobě integruje koncovky výfuku. Velká koncová světla se zdá se ještě o málo zvětšila. Interiér luxusního SUV má být ještě o řád exkluzivnější než dosud.

Ondřej Láník
Diskuze (56)
18. 7. 2006 21:31
Re: VŠECHNO ŠPATNÉ
Dneska to máš s tou mozkovou menstruací teda ale silný... citím s tebou ZZajíčku. :yes:
18. 7. 2006 20:28
Re: VŠECHNO ŠPATNÉ
Moc dobře chápu tam to suneš... jo, bylo by krásný aby v SUV vyjel od Porsche klenost jakým je v GTčkách 911... No... ovšem když se tak rozhlédnu... nevidím v segmentu SUV moc jinejch perel...
18. 7. 2006 20:25
Re: HRŮZA
Ani haše.