Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy Photos: Porsche Panamera (nové fotografie)

Ondřej Láník
Diskuze (110)
První sportovní sedan z dílny Porsche se podařilo vyfotografovat kde komu, ale definitivní tvary některých detailů zůstávají stále zahaleny.

Neobvyklou siluetu s dlouho kapotou, velmi dlouho střechou a klasickou zádí jsme už viděli a nic moc nového se zde asi nedozvíme. Zajímavá ale bude definitivní podoba C sloupku, kterou Porsche stále maskuje do poměrně konzervativních tvaru.

Tmavě zelený prototyp s lucemburskou registrační značkou se na Nürburgringu proháněl minulý týden se vztyčeným zadním spojlerem.

Plány Porsche počítají s 20 tisíci prodanými vozy ročně, start velkého sedanu přitom je naplánován na rok 2009. Porsche umístí pod kapotu osmiválec resp. desetiválec vlastní konstrukce. Očekávají se maximální výkony mezi 250 a 441 kW a cena mezi 70.000 a 100.000 euro.

Ondřej Láník
Diskuze (110)
31. 10. 2006 21:49
Re: OT: TEST Subaru B9 Tribeca:
Nějak dlouho se tu bavíme o designu :-) ;-) JaneBé... nedávej tolik na cízí slova... dvacet testů... TY testuj... TY buď světlem. Ostatně, pokud ses domníval, že Subaru by vypustilo technicky špatný vůz, a je tedy potřeba o něm číst testy, neděláš do aut. Ale když už... pak musíš vědět, co Tribeca je za auto, kde v evropské hierarchii aut stojí, co přináší, co naopak přinést neumí a co znamená skrzevá to všechno pro tebe. To, cos napsal nahoře... jak jsi spokojený a jaké sis koupil pěkné auto, to si myslí o svém autu (oprávněně) každý, kdo si koupí káru od 1,5 miliónu výše... v tomto cenovém segmentu již nenarazíš na nedodělky a zmetky. Jde jen to, co tím autem vykřičíš do světa... kapiš?
31. 10. 2006 15:13
Re: OT: TEST Subaru B9 Tribeca:
JaneBé, pitomce (tvá slova) jsi ze sebe na diskuzi udělal sám... ano já ti věřím, žes koupil tribecu, neb tě nezajímá, jak auto vypadá. Myslím, že to dokonale do sebe zapadá. Nebuď tak pobouřený... prezentování jiného názoru není reakce formou přišlápnutého kuřího oka. Vím moc dobře, žes tu již Tribecu jednou dojemně prodával. Jsi originál v tom směru, že i přes to, co se dočzeš nahoře (tedy výrobní akcent na úplně jiné trhy, než je Evropa) te tohle auto natolik přitáhlo, žes ho pořídil. ale hlavně, janeB... si nelži do kapsy, že je ti jedno, jak tvé auto vypadá a že ceníš jiné kvality... to je totiž na tvé velmi otevřené a hluboké zpovědi to nejpravdivější... ;-) :yes: P.S. Klid, JaneBé... nemávej tu nadarmo praporem svobody... vždyť svázán ve své krychli limitů bez oken... nevidíš krásu kolem.
31. 10. 2006 11:05
Re: ved to je vidiet ...
Zaujímalo by ma, koľko vozov tejto kategórie kto predá. Nezdá sa mi to na nejaké veľké počty...
31. 10. 2006 11:03
Re: Kecy
Keď sa povie Porsche, predstavím si dve športové sedadlá (popríúade dve núdzové) a motor vzadu....Ty nie?
31. 10. 2006 11:00
Re: Porsche? Co dál?
Presne ten typ vozov, ktoré vyrábal doteraz. Priestor a vysoká úžitková hodnota, to nie sú pojmy, ktoré z Porsche urobili to pravé orechové...