Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy photos: předpremiérové fotografie Opelu Corsa

Ondřej Láník
Diskuze (70)
Oficiální fotografie očekáváme na začátku července, již dnes pro vás však máme další aktualizaci špionážních záběrů z testování předsériových vozů na jihu Evropy.

Velkou premiérou londýnské autoshow bude představení nové Corsy. V Británii bude novinka prezentována tradičně jako Vauxhall, ale kontinentální Evropa se může opět těšit na svůj malý sexy Opel. Oficiální fotografie očekáváme na začátku července, již dnes pro vás však máme další aktualizaci špionážních záběrů z testování předsériových vozů na jihu Evropy.

Současná Corsa je na trhu od roku 2000, což značí, že je nejvyšší čas na výměnu stráží. Nástupce, který bude mít hodně společného se svým dvojčetem - Fiatem Grande Punto - se představí v polovině července v Londýně. Špionážní fotografie a počítačově upravené snímky nového modelu jsme vám již několikrát ukázali, ale protože Opel zatím tají detaily, jsou tu pravděpodobně již poslední snímky pořízené skrytou kamerou před velkou premiérou.

Třídveřový model, který je zachycen při testování na jihu Evropy, je opatřen typickým opelovým grafickým mimikry, které má zdeformovat představu o jednotlivých stylistických detailech nového modelu a přitom zachovat aerodynamické vlastnosti sériového vozu.

Fotografie pořízené s pomocí teleobjektivu zpřístupňují poprvé také pohled na část přístrojové desky, tříramenný volant a mechanické ovládání skel bočních dveří. Opět se počítá se dvěma hatchbacky (3 a 5 dveří), v nabídce bude široká škála zážehových motorů a nejméně dva přeplňované vznětové motory.

Ondřej Láník
Diskuze (70)
12. 5. 2006 21:51
Re: TAKŽE VŠEM:
Nejde vůbec o OPC... Jde o to, jestli Opel dokáže udělat zase osobité auto v tomhle segmentu. Oba víme, že genialita počátku devadesátejch let se bude jen těžko opakovat... Tak se těšme na první rozhovor s novou Corsou...
12. 5. 2006 21:49
Re: TAK TO JE RÁNA
To byl dobrej postřeh s těma prodejema škodovek ;-) :yes:
11. 5. 2006 22:30
Re: TAK TO JE RÁNA
:yes:
11. 5. 2006 19:43
TAK TO JE RÁNA
Tohle jsem od Opelu nečekal... Je sice pravdou, že nejkrásnější zadní boční okno v tomhle segmentu má POLO :yes: a 206 :yes: resp. 207, a G. Punto, ale ža tam nechaj ten fádní oblouček... to bych si tedy netipnul. jsem velmi, velmi zklamán... Očekával jsem Corsu s velkým nadšením... vždyť přece na počátku devadesátých let byla Corsa GSI (tuším 1.6) neskonalý dělo... Tak jestli vyjede tak, jak předpokládaj Lehman boys... tak můžou prodejny Opel zkrátit otevírací dobu... P.S. Ale vyčkejme na živá fota... už se to blíží...