Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy Photos: facelift pro Bentley Continental GT

Libor Zezulka
Diskuze (7)
Facelift. Nevyhnou se mu auta levná ani exkluzivní a dokonce ani sporťáky s modrou krví, šokujícím zrychlení a dech vyrážející cenovkou. Tak třeba Bentley Continental GT.

Rok 2002, mezinárodní autosalon v Paříži. Automobilka Bentley vedená manažery dosazenými na své posty vedením koncernu Volkswagen představila super luxusní a super výkonné kupé s názvem Continental GT. Pod kapotou se vzpíná 552 ušlechtilých hřebců [411 kW / 6100 ot./min.] šestilitrového dvanáctiválce, točivý moment 650 Nm / 1600 ot./min. se přenáší kvůli bezpečnosti a stabilitě na všechna čtyři kola, interiér šokuje nadpozemským přepychem.

Rok 2007. Bentley Continental GT má spoustu příznivců, brázdí vozovky všech bohatých i méně bohatých zemí, ale prodejní výsledky nejsou takové, jaké si automobilka představuje. Nic naplat, Bentley Continental GT potřebuje facelift. A takto vypadá faceliftované GT na testovacím okruhu. Změny nejsou nikterak zásadní – mírně přepracovaný přední nárazník s jinými vstupy vzduchu a upravený interiér. Benzínový dvanáctiválec zůstane podle prvních informací beze změn. O dalším vývoji vás budeme informovat.

Libor Zezulka
Diskuze (7)
10. 6. 2007 18:37
hmmm
Podľa mňa pôjde skutočne len ľahký facelift...Continental mo nastavovaci podvozok ne?? tak podľa mňa je nastaveny na sport a testuju a to je asi cela zahada podvozku,netreba nič meniť pod kapotou