Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy photos: Volvo C30

Libor Zezulka
Diskuze (6)
Na autosalonu v Detroitu Volvo představilo studii hatchbacku C30, který v průběhu tohoto roku přeroste v sériový model. Ten se podařilo fotografům zachytit během testování.

Na autosalonu v Detroitu Volvo představilo studii hatchbacku C30, který v průběhu tohoto roku přeroste v sériový model, jenž zasáhne do dění ve vyšších patrech nižší střední třídy. C30 má namířeno proti Audi A3 a BMW 1 a jelikož nejde o snadné cíle, potřebuje účinné zbraně. Vnější design detroitského konceptu navazuje na starší studie a překvapuje především klínovitým profilem se silně skloněnou zadní výklopnou stěnou.

Na špionážních fotografiích se nová C30 prohání blízko polárního kruhu s černým maskováním na přídi i zádi, které zakrývá detaily, ale potvrzuje koncepci s výrazně skloněnou zadní částí. Motory budou zážehové i vznětové, čtyř i pětiválcové. Vyfotografovaný prototyp poháněl naftový čtyřválec s výkonem 100 kW. Premiéra proběhne na autosalonu v Paříži, do Ženevy severská automobilka chystá debut nové S80

Libor Zezulka
Diskuze (6)
5. 2. 2006 00:09
PĚKNÁ SUKNĚ
A to pod ní, to bude dokonalé... je znát, že masívní boky zůstávají i nadále a záď bude nepochybně tak, jak ji chceme... BRAVOLVO :yes: