Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy video: Škoda Roomster i s interiérem

Tomáš Votruba
Diskuze (69)
Pořadu Autosalon na Primě se podařil husarský kousek. Natočili video se Škodou Roomster. Na snímku můžete vidět detailní záběry exteriéru i interiéru.

Pořadu Autosalon na Primě se podařil husarský kousek. Natočili video se Škodou Roomster. Na snímku můžete vidět detailní záběry exteriéru i interiéru. Přístrojová deska vypadá celkem umírněně (prostě VW styl), čekali jsme zajímavější tvary. Napište do diskuse, jak se vám video líbilo.

Video si můžete prohlédnout na této adrese.

Tomáš Votruba
Diskuze (69)
20. 2. 2006 22:19
Re: PREVENTIVNĚ
Je vidět, že nevíš ani, co je úspěšnej člověk, ani co je Škoda ve světě. Nevím, kam řadíš sebe, ovšem být chudák v Superbu... to by nemuselo být tak úplně od věci, co? Z jakého postu to posuzuješ?... předseda rozpočtovýho výboru, nebo bazarovej kovboj?
20. 2. 2006 22:16
Re: PREVENTIVNĚ
Zdaleka jsem své poslední slovo nenapsal... to kdybych učinil, tak by ses složil... Jinak, asi jsi toho opravdu v životě moc neviděl... Časem se to bude lepšit, ale chce to tvůj aktivní přístup...
19. 2. 2006 21:20
Re: PREVENTIVNĚ
Uriah Heep když vydali první desku... cca 1972, tak to bylo vedle Deep Purple, Led Zepp, Pink Floyd a Yes, jako když nebe prořízne další rockovej bůh... Gypsy... Loot at Yourself... to bylo něco... Jenže... asi nevíš, odkud se vzal jejich název - tak přečti knihu Ch. Dickens - David Copperfield. To budeš mrkat... P.S. Až po Sweet Freedom ty byla parádní muzika... mám to komplet na CD a občas si sednu a poslouchám...
19. 2. 2006 19:25
Re: PREVENTIVNĚ
Určitě... :yes:
19. 2. 2006 15:54
PREVENTIVNĚ
Všem přisprostlým kritikům, všem bazarovým kovbojům, s nudlí nízko u pasu, všem Uriášům Heepům, všem zhůvěřilým auto-slepcům: Zatím umíš jen plivat, zatím umíš jen nenávidět... Ačkoliv poplivat bys měl spíš zrcadlo a nenávidět bys měl jen sebe... Neskutečnej štěkot psů, jimž kost visí těsně u čumáku... jenže to "těsně" je nepřekonatelný. Vím, dávky na Úřadu práce ti vláda zajišťuje poměrně slušný... Slušný na co? Na štěkot, jen na štěkot. Nauč se bejt k sobě upřímnej, naplň ten svůj dutej pytel vědomostma, nauč se jazyky a přesvědčuj své okolí o tom, žes potřebnej, nenahraditelnej... a pokud se ti to podaří, budeš mít i na ROOMSTERA, a pak teprve budeš na něho nahlížet jinou, reálnou perspektivou... Zakopanej pes... je jenom v tobě... P.S. Psi štěkaj... ovšem karavana, ta jde dál...Tak si vyber.