Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy Photos: Volkswagen Phaeton Coupe-Cabrio

Ondřej Láník
Diskuze (98)
Příchod nástupce prvního Phaetonu je prý hotová věc a s tím přijdou také další změny. Velkým překvapením bude asi kupé-kabriolet nebo roadster s pevnou skládací střechou, který bude modelové řadě Phaeton dodávat sportovnější charakter než dosud.

Ačkoli přímého konkurenta Mercedesu SL nemá v nabídce ani Audi, luxusní větev Volkswagen Group, stratégové značky Volkswagen rozhodli o přípravě právě takového vozu s logem VW.

Vůbec první sada pořízených snímků je v tuto chvíli raritou, a tak prosím omluvte několik rozmazaných záběrů, které vám dnes předkládáme. Dramatičnost focení se podle fotografů blížila fotografování neidentifikovatelných létajících předmětů, protože jakmile testovací tým zjistil, že má společnost, putoval prototyp ihned do transportního kamionu a lidé od Volkswagenu dělali vše proto, aby další nežádoucí snímky nevznikly.

Pozadí celého projektu je prozatím mlhavé. Některé zdroje uvádějí, že příští Phaeton bude sdílet komponenty nebo části platformy s Porsche Panamera, jiné zdroje mluví o přepracování platformy příštího Audi A6/A8 pro účely Volkswagenu.

První Phaeton nebyl po ekonomické stránce úspěšným modelem, ale značka ústy svých vrcholných představitelů situaci několikrát komentovala tak, že tento model neměl být rychlým vítězstvím. Nová generace by mohla přinést obrat.

Na snímcích je vidět prototyp oblečený do zkrácené a rozšířené karoserie Audi A8. Není pochyb o tom, že pod kapotu si postupně najdou cestu všechny silné motory, které momentálně Volkswagen používá.

Ondřej Láník
Diskuze (98)
Avatar - Ricardo
23. 7. 2007 00:14
Re: Anonymní "vometák"
>:D :yes: to se nám sešli dva, ještěže mezi nima není DanielDesign >:-[]
Avatar - Ricardo
22. 7. 2007 17:12
Re: Anonymní "vometák"
Než se rozhodneš tak ostré názory tak si zkus zaregistrovat (nebo aspoň vymyslet) nějaký nick, je to jednoduchý takhle anonymně urážet co? :-)
Avatar - StanS
22. 7. 2007 07:42
Re: A je to tady...
a budou to vyrábět v Malajsii.
21. 7. 2007 23:02
Re: Další nabubřelec...
>:D Ale, že jsem tě s těmi čtyřcifernými čísly vyhmát, co, Jiříku? >:-[]
21. 7. 2007 13:01
vw...ee
* to je nějaká audina ne phaeton....