Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Steffano Motors Cafe9: přestavba Ducati 999

Roman Daněk
Diskuze (22)
Americký tuner motocyklů, Steffano Motors z Kalifornie, přepracoval supersportovní Ducati 999. Dvouválec produkuje 150 koní a konečný výsledek můžete posoudit sami.

Tuningu automobilů se věnuje hodně ladičských firem a píše se o nich v řadě magazínů či internetových serverů. Na celém světě existuje ale i celá řada firem, které se zabývají přestavbou motocyklu, jednou z nich je i Steffano Motors z Kalifornie. V nabídce tunera je kompletní paket pro supersportovní Ducati 999.

Model Cafe9 má kompletně modifikované šasi, ze supersportovní krásky se stal naháč, o kterém by se dalo říct, že spadá do relativně nové kategorie Cafe racer. Těch pár doplňků kapotáže, které na stroji zůstaly, jako je maska motorky nebo přední a zadní blatník, je z karbonových kompozitů. Díky dalším odlehčeným materiálům klesla suchá hmotnost o celých 16 kg na 170 kg

Motorku Cafe9 pohání přepracovaný dvouválec Ducati o objemu 998 cm3. Kapalinou chlazený agregát s rozvodem DOHC má díky adresným zásahům a novému výfukovému systému výkon 110 kW (150 k), což je o 10 koní více, než v sériové 999.

Roman Daněk
Diskuze (22)
1. 2. 2007 08:34
Slečna celkem pěkná...
... motorka ještě hezčí :o)