Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Student Agency posiluje tuzemské turistické linky

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (2)
Společnost Student Agency v souvislosti se začátkem prázdnin a prodlouženým prvním červencovým víkendem posílila vybrané linky do turisticky vyhledávaných destinaci.

Mezi nejoblíbenější cíle cestujících společnosti Student Agency na tuzemských turistických linkách patří během léta Český Krumlov. Právě proto došlo od 1. července k přidání dvou párů nových spojů na lince Praha – České Budějovice – Český Krumlov. Přes léto tak může dopravce na této lince nabídnout až šestnáct spojů denně.

Student Agency uvádí, že v průběhu července a srpna bude do Českého Krumlova vypravovat navíc sezónní spoj v 10:30 z Prahy a v opačném směru pak s odjezdem v 17:30 z Krumlova.

Pro ty, kteří chtějí naopak vyrazit z Českého Krumlova na výlet do metropole, je připraven spoj s odjezdem do Prahy v 8:00 a návratem ve 20:00 z Prahy.

Na výlet do jižních Čech mohou s autobusy Student Agency cestovat i lidé z Moravy a to díky lince Brno – Jihlava – České Budějovice, z níž lze přesednout na linku do Českého Krumlova. Z Brna do Českých Budějovic se cestující dostanou až sedmkrát denně.

Výrazného posílení se na začátku léta dočkala i linka Praha – Karlovy Vary a to v souvislosti s Mezinárodním filmovým festivalem, pořádaným od 3. do 11. července. Student Agency, uvádí, že o jízdenky na této lince je obrovský zájem a na den zahájení festivalu bylo ve směru do Karlových Varů přidáno již čtrnáct posilových autobusů, ale stále nebyla uspokojena poptávka.

Podobně jako v pátek 3. července zažije linka do Karlových Varů velký nápor cestujících i v soboru dopoledne a pak zase v neděli a v pondělí večer ve směru do Prahy, kdy se z prodlouženého víkendu bude vracet část návštěvníků festivalu. Student Agency i v těchto exponovaných časech nasadí posily a hodlá flexibilně reagovat na zvýšenou poptávku cestujících.

Naopak ke snížení počtu spojů během letních prázdnin přistupuje Student Agency na linkách Praha – Plzeň, Praha – Liberec a Praha – Hrade Králové. Důvodem je v červenci a srpnu snížený počet cestujících, jimiž jsou během školního roku z velké části studenti a právě i díky nim dojde na těchto spojích v září k obnovení nyní zrušených linek.

Vedle tuzemských linek Student Agency na léto posiluje i nejoblíbenější mezinárodní linky a to do třináctí zemí Evropy. Například do Říma jezdí žluté autobusy čtyřikrát týdně a do Paříže díky poptávce cestujících až pětkrát do týdne. Několikrát denně se pak točí autobusy na linkách do Maďarska, Německa nebo Rakouska.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (2)
Avatar - rokyta.p
2. 7. 2015 20:34
Re: Reklama?!
hlavně to nesmíš kritizovat, jak ti co kroky Babiše a už tam měli kontrolu >:D student agency špatné není, ale radostí neskáču. Praha - Londýn za 1950,- v porovnání s letadlem taková výhra není.
Avatar - dolfi
2. 7. 2015 17:52
Reklama?!
Běžte s ní do haj.lu! :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: