Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Subaru Impreza WRC Concept – první fotografie zveřejněny

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (64)
Fuji Heavy Industries Ltd. (FHI), výrobce vozů Subaru, již oznámil, že na mezinárodním autosalonu ve Frankfurtu nad Mohanem představí tři nové modely. Jedním z hlavních lákadel stánku se určitě stane Impreza WRC Concept.

Společnost oznámila, že média osloví prostřednictvím Masatsugy Nagoty, Executive Vice Presidenta se zodpovědností za evropský trh a Petera Solberga, pilota týmu Subaru World Rally Team (SWRT), který se ke konceptu určitě blíže vyjádří.

Nejočekávanější novinkou značky Subaru je bezesporu nová Impreza, ale velkým tahákem se určitě stane i Impreza WRC Concept. Tento automobil má předvést kam míří Subaru ve světových rallye.

Subaru zatím k novému konceptu nevydalo žádné technické údaje, ty budou k dispozici pravděpodobně až na frankfurtském autosalonu. K atraktivnímu vzhledu pětidveřovému hatchbacku pomáhají rozšířené blatníky, mohutné nárazníky a velký spoiler na zádi.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (64)
10. 8. 2007 15:51
Re: fiiiiha!
Ale-sanci ma i tou dnesni jenze tam je jedno mnohem vetsi ale-spolehlivost-ja se divim ze Solberg jeste od Subaru neodesel-oni ty penize za to ani nestoji-dyt to WRC nejede,spis vicemene stoji-jinak-Fabia byla taky dost kompaktni,tam zase nebyli dost dobrí jezdci(mozna jen jednou a to Colin Mcrea) No,bude hodne velka loterie
10. 8. 2007 13:23
Re: fiiiiha!
Kvoli čomu?? kôly dizajnu?? neposudzuj autá kôly dizajnu ludí tiež hodnotíš ako vyzerajú? Až sa objavia prvé technické špecifikácie eva a imprezy vtedy budeš môcť hodnotiť teraz nie!
10. 8. 2007 13:18
Re: Bože!!
A je to impreza dvojliter sa nikdy nevirovná 2,5 v impreze. ;-)
Avatar - Enthusiastic.driver
10. 8. 2007 10:18
Poprve...
je to ted poprve, co se divam na fotku nove Imprezy a rikam si.. Mozna to nebude tak spatne.. Tahle ospojlerovana WRC verze se uz ma docela k svetu.
Myslim, ze si casem vsichni zvyknem. Subaru se proste rozhodlo misto SDN udelat hatch. Navic, zkuste se zamyslet, kdyby tomu bylo presne naopak a Impreza byla proslula jako legendarni hot hatch a najednou prisla novinka s kufrem v podobe sedanu. Myslim, ze reakce by byly jeste daleko ostrejsi - vzdyt sedan je prece naprosto antisportovni karoserie.
10. 8. 2007 08:10
dizajn
ako som napisal,nijak raz mi nesedi dizajn...dokonca si vem predstavit to auto krajsie