Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Subaru Impreza WRX Club Spec pro Austrálii

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Japonská automobilka si pro australský trh připravila speciální vydaní modelu Impreza WRX, které se vzhledově přibližuje ostřejšímu STI.

Subaru Impreza WRX Club Spec má být vyrobeno v sérii 300 vozů. Ty budou výhradně s čtyřdveřovou karoserií typu sedan a přeplňovaný čtyřválec bude pohánět všechna čtyři kola pouze prostřednictvím manuální převodovky.

Zájemci o tuto speciální limitovanou edici mohou volit mezi nepřehlédnutelným oranžovým lakem karoserie s černými doplňky nebo o něco méně nápadným provedením v černé barvě.

Od standardní verze WRX se Club Spec odlišuje díky paketu STI. Ten obsahuje upravený přední nárazník, nepřehlédnutelný spoiler na zádi, rozpěru předních tlumičů a zkrácené dráhy řazení.

Standardem pro WRX Club Spec jsou 17palcová kola a vnější zpětná zrcátka v černé barvě, označení na karoserii a číslovaná plaketa v interiéru. V něm mají oranžová auta černé čalounění doplněné o prošívání nití stejné barvy jako karoserie, zatímco u černých aut je použito prošívání nití červené barvy.

Paket, jehož součástí jsou všechny úpravy, je k dispozici i pro standardní WRX za 2.100 australských dolarů (okolo 45.000 Kč), zatímco v rámci WRX Club Spec stojí 1.000 australských dolarů (přibližně 21.500 Kč) a cena vozu z této limitované edice je stanovena na 41.490 australských dolarů (zhruba 880.000 Kč).

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)