Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Subaru Impreza WRX – první neoficiální foto!

Michal Fokt
Diskuze (146)
Na internetu se objevily skeny prvních snímků nového Subaru Impreza WRX.

Příznivci značky Subaru mohou bouchat šampaňským. Nebo že by ne? Americký klub majitelů Subaru Impreza NASIOC (North American Subaru Impreza Owners Club) získal scany jednoho z tamních vyhlášených časopisů, které ukazují podobu nové generace Subaru Impreza WRX a design novinky je poněkud rozpačitý. Příď nese poněkud kýčovitou, trochu korejskou masku chladiče doprovázenou agresivně stylizovanými světlomety, profil je trochu (víc) nesourodý s opticky těžkou zádní částí a tak lze kladně hodnotit snad jen zadní partii, i když… Od příznivců značky si v diskuzi určitě vyslechnu mnoho nepěkného, ale Imprezy už opravdu vypadaly lépe.

Naštěstí není důvod se domnívat, že i nový hatchback nabídne trakci a jízdní vlastnosti na takové úrovni, na jakou jsme zvyklí a pro kterou si získal na celém světě davy příznivců.

Světovou premiéru si vůz odbude již za pár dní na autosalonu v New Yorku, tak je stále ještě šance, že jde o skvělý aprílový žert. Bližší technické informace budou k dispozici patrně až současně s výstavní premiérou, nelze však zřejmě čekat žádné významné rozdíly oproti současnému stavu.

Michal Fokt
Diskuze (146)
30. 3. 2007 20:51
Re: KAŽDEJ PES...
Ty jsi také ohranej... tady jsme ohraní všichni. Někdo ovšem falešně od prvního svého tónu... ;-)
30. 3. 2007 10:41
Re: KAŽDEJ PES...
Tys opravdu překopíroval můj text, vydáváš ho za vlastní a pozměmil jsi v něm adresáta? to snad ne :no: :no: :no:
30. 3. 2007 10:21
Re: UNIFIKACE DESIGNU
Nic nehaním, kkk, píši názor na design aut. To je vše. A opravdu mi přijde směšné v diskuzi o designu subaru, když tu někdo tvrdí, že A8 je přefouklá A3 :-) to je názor z jeslí... ale měl bys vědět, že Alessio tím jen kolem sebe kope v dokonalé zoufalosti, neb člen klubu fanatik-subaru a pojednou tu zří ten modrej klenot... to ho psychicky položilo a tak do mě kope. Nemusí. Jinak je také milé, že jako jediný na světě dnes Alessio brání předek Tribeky. Ten totiž (změnou designéra) brzy změní i Subaru samé... avšak náš velký milovník Alessio tu příď velebí a velebí... přesně tak, jako cení i vizáž Subaru STELLA... a to už je opravdu na velkou pováženou >:D Neboj, až mě subaru něčím zaujme, budu tu rád pět chvály. Já na subaru velmi cením kvalitu pohonu, odladění podvozku, prostě jízdní vlastnosti, ale design, ten ne. Ten opravdu ne. P.S. Špatně si vykládáš má slova. To nejsou moudra, to jsou názory. Tak, jako své názory tu vypisuješ ty, tak je tu vypisuje každý. Pokus se s tím smířit.
30. 3. 2007 10:11
Re: UNIFIKACE DESIGNU
Končím :-) Na diskuzi na úrovni líbí/nelíbí nemám. Asi mě nečteš, píši - není vůbec rozhodné, co se komu líbí, rozhodná je kvalita designu. Ale jak vidím, tys zatím stín líbí/nelíbí nepřekročil. Tedy ale douhám, žes alespoň překročil stín číslo dvě, totiž tatínkvou garáž... Jinak je mi stále příjemné, že jsem ti milý. Tohle tu moc často nezažívám :-) škoda, že nejsi Marianka... >:D ;-)
30. 3. 2007 00:38
Re: UNIFIKACE DESIGNU
Mily GTI, souhlasim s tebou v mnoha aspektech. MB CLS je skvost, ktery patri do musea moderniho umeni. Osobne se mne libi MB G-class (hranata verze). V kazdem pripade uprednostnuji BMW pred MB. BMW 7 je jednim z nejpovedenejsich vozu, jeho linie jsou bez chyby. Co se tyce Subaru, jde o znacku bez primeho konkurenta. Jde si svou cestou, coz je mi velice sympaticke. Po technicke strance je to skvost jako CLS a BMW7 po strance designerske. V dobe, kdy CLS bude v muzeu moderniho umeni, muzeme cekat Forestera v technickem muzeu. Zkratka porovnavas jablka a hrusky. Navic jsem ti uz jednou dopurucil, at se v Subaru svezes, abys vedel o cem pises. Osobne nijak nevynasim design Subaru do nebe. Je to velice kvalitni vuz se spickovou technikou, ktery se mne osobne libi i po strance designu. To asi nepochopis stejne jako ja nechapu, jak se ti muze libit design VW.