Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Subaru Stella: nový minivůz pro Japonsko

Libor Zezulka
Diskuze (197)
Subaru představilo nový minivůz určený pro japonský trh. Jmenuje se Stella a nabízí místo pro čtyři pasažéry.

Japonský trh s minivozy v posledních letech kvete, a tak tamější automobilky neustále vyvíjí nové a nové modely. Do prodeje v těchto dnech vstoupila novinka Subaru s názvem Stella. Jde o mini vůz postavený „na zakázku“ japonských motoristů, vůz se skromnými vnějšími rozměry, avšak velkorysým vnitřním prostorem a úsporným motorem.

Uvnitř Stella nabízí čtyři sedadla – tedy čtyři místa, zadní sedadla lze posouvat dopředu a dozadu v rozsahu 200 mm. Pod kapotou se ukrývá zážehový čtyřválec s objemem pouhých 660 cm3. Základní atmosférická verze tohoto motoru vyvine maximální výkon 33 kW, s turbodmychadlem ze sebe motor vymáčkne až 47 kW.

Libor Zezulka
Diskuze (197)
19. 6. 2006 21:12
Re: bez titulku
:-) :-) :-) :-) Foku... velká poklona... :-) :-) :-) :yes:
19. 6. 2006 01:34
Re: GTI uz me fakt seres
... a... co... jako... ta Stella? Úchylka? Fetišista? :-) :yes:
19. 6. 2006 01:33
Re: shrnu to
:-) :-) Miluju teoretiky... ano, Alessio... tvé (i mé) schopnosti na silnici jsou opravdu - šotolina - kravský lejno, všechno jedno :-) I když chápu... vzpomínám si, když jsem měl najeto asi 10 tisíc km... připadal jsem si jako Lauda... :-) Zajímavé, dnes už si jako Lauda nepřipadám... :-) Tak chápu tvé nadšení... ale pochop zase ty, občas ti někdo musí napsat, že už ty pohádky moc směšuješ se životem... a to jsou pak ideální podmínky si někde někam naběhnout. Tak se drž při zdi... Kolik že máš najeto?
19. 6. 2006 00:55
Re: shrnu to
Prosím tě, a co to jsou ty TOP modely od Subaru? :-) Vím jak to funguje, neboj. Ty, ani já to na silnici nepoznáme. Jak píšu jinde - šotolina nebo kravský lejno, všechno jedno, valím to cesta necesta, Haldex, nehaldex...
19. 6. 2006 00:52
Re: GTI uz me fakt seres
Jak, co si dovoluju? To je přesvědčení... ty nemáš svá přesvědčení? Jeníku... Stella... nedostal ty jsi dneska od nějaký Stelly kopačky :-)