Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Suzuki Jimny v zebřím a vojenském provedení

Dan Vořechovský
Diskuze (5)
Suzuki od začátku tohoto měsíce nabízí na německém trhu svůj malý terénní model Jimny Cabrio ve dvou speciálních provedeních.

Japonská automobilka Suzuki připravila pro milovníky malých off-roadů dvě úpravy svého modelu Jimny Cabrio. Modely Jimny jsou určeny pro poměrně specifickou klientelu a nejinak tomu bude u speciálních modelů označených jako Daktari (v zebřím designu) a Camouflage (vojenský vzhled). Zájemci o tyto jedinečné varianty by si měli pospíšit, neboť Suzuki chce na trh uvést pouhých 75 kusů každé z nich. Obě varianty se začaly prodávat začátkem dubna v Německu.

Pro pohon Suzuki využívá jediný motor, který se do modelů Jimny Cabrio montuje, tedy zážehovou třináctistovku o výkonu 63 kW (86 k). Nehledě na zjevné designové odlišnosti oproti běžným variantám se mohou zákazníci u těchto dvou speciálních modelů těšit na hliníková kola, koncovku výfuku, mlhovky, loketní opěrku a rohože. Sériově bude také namontována audiosoustava s CD přehrávačem, přední a zadní reproduktory, dva vysokotónové reproduktory a subwoofer umístěný pod sedadlem řidiče.

Suzuki Jimny Cabrio je možné v případě obou provedení zakoupit za 17 700 euro (cca 495 tis. Kč).

Dan Vořechovský
Diskuze (5)
Avatar - Pekelná Micinka
11. 4. 2007 13:52
Re: Žužukyj
Ne nemá.
Avatar - Pekelná Micinka
11. 4. 2007 11:34
Žužukyj
Sice je po velikonocích, ale trocha té křesťanské zábavy neuškodí ;-) [odkaz]