Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Suzuki Swift X Concept: černo-bílý hothatch

Roman Daněk
Diskuze (19)
Na výstavě v Tokiu byl představen prototyp Swift X. Kompaktní hatchback dostal atraktivní sportovní kabátek z karbonu, černo-bílý lak, velká kola a kompletně přepracovaný interiér.

Japonská automobilka představila na domácím autosalonu v Tokiu Swift X Sport Concept. Malý třídveřový hatchback dostal agresivní sportovní paket, který obsahuje změněnou masku vozu, rozšířené blatníky, nadstavce bočních prahů a oplechování zádě. Nad dveřmi od zavazadlového prostoru se objevilo přítlačné křídlo. Zcela přepracovaná záď vozu má mimo jiné i chromované lichoběžníkové koncovky výfukového systému a difuzor. Většina nových karosářských dílů je z karbonových kompozitů

Swift X Sport Concept v černo-bílé kombinaci má zářivý perleťový lak. Image dokreslují vyklápěcí dveře směrem vzhůru a černá 18palcová kola z lehkých slitin od firmy OZ. Brzdový systém s čtyřpístkovými červenými třmeny dodala společnost Brembo.

Pod kapotou je přeplňovaný čtyřválec o objemu 1,5 l a na jehož naladění se podílela i sportovní divize Suzuki Motorsport (známá z šampionátu Junior World Rally Championship). Interiér vystaveného konceptu měl čalounění z červené kůže, doplňky obložení z leštěného hliníku a karbonu a zavazadlový prostor zabrala výkonná audiosestava.

Roman Daněk
Diskuze (19)
30. 1. 2007 17:20
Re: tuning vs. rally
V pohodě. Myslím, že po dnešku již nic podobného nehrozí >:D Ještě vyřiď kolegům v redakci, že strašně zapomínají! Díky!
Avatar - Blackblade
30. 1. 2007 16:58
Re: dobryyyyyyyy
Přeskočím-li nějaké nevychytávky autora (pane Daňku, to se stane, chce to klid ;-) ), pak je tohle auto velmi povedené ! :yes: A vyklápěcí dveře? Proč ne, mně se to líbí
Avatar - Blackblade
30. 1. 2007 16:56
Re: tuning vs. rally
Opraveno. "I redaktoři mají své dny..." Po tolika chybách občas přemýšlím, zda mělo cenu tento den vstávat z postele = kdybych spal a článek nenapsal, možná bych udělal lépe ;-) Sypu si popel na hlavu.
30. 1. 2007 16:25
Re: pripominka
Omluva přijata :o) Příště se trochu více soustřeďte, i když předpokládám, že tuhle práci děláte externě....
30. 1. 2007 16:24
Re: pripominka
Jo, o 15 vepředu a o 15 vzadu :o)