Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Takhle vypadá Škoda Kodiaq, kterou si nekoupíte. V čem je tak jiná?

redakce AUTO.CZ
Diskuze (33)
Škoda Kodiaq se sice ještě neprodává, na českých silnicích se už ale prohánějí „civilní“ exempláře bez špetky maskování. Ne všechny jsou ale zcela standardní.

Video se připravuje ...

Se zveřejněním ceníku kodiaqu začala Škoda Auto přijímat první objednávky, a co si budeme povídat, nabídka rozhodně nevypadá zle. Za 677.900 Kč dostanete vůz se zážehovou čtrnáctistovkou TSI o výkonu 110 kW, pohone všech kol a manuální převodovkou, případně předokolku s automatem (cena obou verzí je stejná), tříramenným multifunkčním volantem s koženým potahem, pětimístným interiérem, infotainmente Swing se 6,5palcovou dotykovou obrazovkou, elektrickým ovládáním bočních oken, dvouzónovou klimatizací a spoustou dalšího. Za ty peníze je toho opravdu dost.

Kodiaq se už na českých silnicích prohání poměrně dlouho, nejdříve jako maskovaný prototyp a nyní v čistě civilní podobě, našemu čtenáři se však podařilo natočit exemplář, který si běžně nekoupíte. Neříkáme to kvůli množství počítačů a všemožných vymožeností, které se na jeho palubě jistě nachází, ale hlavně kvůli kolům. Vůz totiž standardně vyjíždí na sedmnáctipalcových litých discích a tento má běžné „plecháče“, které v nabídce nenajdete. Vůz už sice má kompletní ceník, katalog příslušenství však zatím nikoliv.

O prvním sedmimístném SUV v současné době víme téměř všechno, až na jednu „drobnost“ – ještě jsme se nesvezli s produkčními exempláři. To se však už brzy změní. Škoda Auto totiž pořádá ve dnech 15. a 16. listopadu dynamickou mezinárodní prezentaci, které se samozřejmě budeme účastnit. Jízdní dojmy přineseme v nejkratším možném čase.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (33)
28. 10. 2016 14:24
Praktik
Čeští chalupníci se už těší na verzi Kodiaq Praktik. :-) Nebo hezky korejsky Praktiq :-)
Avatar - DRBNUTY
27. 10. 2016 23:45
Re: A aký bude príplatok za tie plecháče?
Pre teba je vo vybave kardiostimulator a zadarmo! ;-)
Avatar - Ada je zase tady
27. 10. 2016 23:39
Re: A aký bude príplatok za tie plecháče?
Za plecháče by peníze neutratil, ale pokud by byla za příplatek ruční brzda, asi bych to navýšení ceny zvážil.. ;-)
Avatar - Snooob
27. 10. 2016 13:56
Zvyčajne nenadávam...
... ale vám asi drbe!
27. 10. 2016 09:38
Re: Kam kráčíš, Auto.cz?
Ktovie ake je to byt taka predajna st.tka... ako sa moze na seba taky pisalek pozriet do zrkadla... ved by som sam seba nenavidel, byt takto predajny ako rozky na pulte potravin... hnoj...