Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Tatra a CAT prezentují své produkty v pískovně Hrušovany u Brna

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Společnosti Tatra Trucks a Zeppelin CZ připravily i pro letošní rok speciální prezentaci pod názvem Cat® Tatra Roadshow, aby na ní představily vozidla a pracovní stroje ze své nabídky.

Společnosti Tatra Trucks a Zeppelin CZ v loňském roce umožnily během tří květnových týdnů zájemcům o stavební techniku navštívit v rámci společné akce pořádané na třech různých místech v České republice prezentaci strojů značek Cat a nákladních vozidel Tatra.

V letošním roce se Cat® Tatra Roadshow 2017 uskuteční v České republice ve dvou různých termínech na dvou místech.

Ukázka práce kolových a pásových rýpadel, dozerů a dalších strojů značky Cat v součinnosti s vozidly Tatra probíhá ve dnech 18. a 19. května v pískovně v Hrušovanech u Brna a následně 25. a 26. května v pískovně v Ledčicích v okrese Mělník.

Společnost Tatra Trucks bude na akci prezentovat vůz Tatra Phoenix Euro 6 Präsident, který byl v limitované edici vyroben u příležitosti letošního 120. výročí zahájení výroby automobilů v Kopřivnici.

Návštěvníci se mohou kromě vystaveného vozu limitované edice Präsident těšit též na dynamické ukázky automobilů Tatra Phoenix v provedení třístranný sklápěč 6x6, třístranný sklápěč 8x8 a jednostranný sklápěč 8x8.

Martin Šustek, ředitel obchodu a marketingu, člen představenstva Tatra Trucks, k tomu uvedl, že dynamické ukázky jsou nejen efektní, ale zároveň jsou nejlepším důkazem toho, jak se vozy Tatra chovají v terénu.

Kromě toho, že se potenciální zákazníci budou moci na akci seznámit s jízdními vlastnostmi vozů Tatra v terénu, budou si zároveň moci jízdu v tatrovkách sami vyzkoušet. Prostředí pískovny nabízí například ukázky jízdy do stupňovitého svahu, sjezdu svahu s prudkým sklonem, průjezdu sypkým terénem, překonávání balvanů.

Za volantem tatrovek budou zkušení profesionální řidiči, kteří automobily skvěle znají a budou zájemcům schopni zodpovědět řadu praktických otázek.

Vybraní výherci z řad účastníků akce se navíc svezou po areálu lomu dakarským speciálem Tatra Phoenix týmu Tatra Buggyra Racing.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)