Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Tatra Trucks absolutním vítězem WebTop100 2013

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (3)
Webová firemní prezentace a mobilní web společnosti Tatra Trucks zvítězily ve 12. ročníku soutěže WebTop100.

WebTop100 je platformou umožňující společnostem podnikajícím v České republice srovnávat své webové prezentace s konkurencí a získávat podměty pro jejich průběžné zlepšování. Na základě hodnocení sestavuje odborná porota žebříček nejúspěšnějších.

Vedle hlavního žebříčku jsou sestavovány tzv. oborové a speciální žebříčky. Každý přihlášený účastník získává individuální písemné hodnocení jednotlivých členů poroty zastupujících různé oblasti posuzování soutěžící prezentace.

Do 12. ročníku soutěže WebTop100 se přihlásilo přes 200 projektů, které ohodnotilo 51 expertů na jednotlivé oblasti digitálního marketingu. Vyhlášeno bylo jedenáct oborových žebříčků, kategorie Firemní web a pět speciálních kategorií (Digitální kampaň, Microsite, Mobilní řešení, Nejefektivnější digitální řešení a Social Media Marketing).

Odborná porota skládající se z pěti členů hodnotí u každého webu tzv. uživatelský prožitek (z angl. user experience), grafický design, bezpečnost a technické řešení, optimalizaci pro mobilní zařízení a informační hodnotu.

Poprvé zvítězila Tatra v soutěži v oborovém žebříčku kategorie Auto-Moto v roce 2011. Letos se firemní webové stránky kopřivnické automobilky staly absolutním vítězem v kategorii Firemní web roku 2013. Kromě tohoto ocenění získala společnost Tatra Trucks prvenství rovněž v oborovém žebříčku Auto-moto a v kategorii Mobilní web roku.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (3)
Avatar - Kolouš
27. 11. 2013 19:39
prodejci
paráda, teď ještě kompletně vypráskat líný, neochotný a v dobách minulých pořádků žijící prodejce a snad to i pujde...
DRŽIM TATŘE PALCE
Avatar - wakantanka
27. 11. 2013 14:17
Re: To je super...
stránky majú pekné, autá vynikajúce, ale predaje viaznu. Asi by to chcelo nejaký armádny kontrakt >:D
27. 11. 2013 08:08
To je super...
...teď ještě doladit P/L a maj vyhráno :-)