Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Test Mercedesu R320 CDI už v pondělí na Auto.cz (video)

Libor Zezulka
Diskuze (104)
V dalším čísle našeho magazínu vás čeká atraktivní mix testů a jedno překvapení. Velkou, ale ne největší, hvězdou pondělního vydání bude Mercedes-Benz třídy R. Podívejte se na video.

V dalším čísle našeho magazínu, které zveřejníme v pondělí 5. června, vás čeká atraktivní mix testů automobilů různých značek. Otestovali jsme například Subaru Impreza v karosářské variantě kombi a základním dvoulitrem, nebo praktický SsangYong Kyron. Velkou, ale ne největší hvězdou pondělního vydání bude Mercedes-Benz třídy R v prodloužené verzi (long verzi) a s vznětovým šestiválcem 320 CDI.

Novou třídou R jezdí i bývalý prezident Václav Havel a my vám prozradíme, co se mu na novém erku může asi tak líbit. Jako pozvánku k návštěvě Auto.cz v pondělí 5. června přidáváme krátké video. Chystáme pro vás i malé překvapení. O co jde, se dozvíte už za tři dny. Zatím vám přejeme hezký volební víkend.

Poznámka: Videa jsou k dispozici ve formátu DivX a WMV.

Ke spuštění DivX videí je nutné mít v MediaPlayeru nainstalován plug-in DivX, který si můžete stáhnout zde. Tento formát lze s příslušným kodekem přehrát na všech operačních systémech.

Ke spuštění WMV videí není nutné na platformě Windows nic instalovat - MediaPlayer sám video přehraje. Tento formát videa však není použitelný v jiném přehrávači a na jiných operačních systémech.

Další zajímavá videa najdete ZDE

Libor Zezulka
Diskuze (104)
4. 6. 2006 23:04
Re: OT: CAUSA COROLLA
Nudný a konzervativní jsou odlišné pojmy. Nudné není žádné auto od kvalitních výrobců z Evropy... Jestli chceš se mnou psát na této úrovni, tak to příště ani nezkoušej.
4. 6. 2006 23:01
Re: OT: CAUSA COROLLA
:yes:
4. 6. 2006 03:04
Re: OT: CAUSA COROLLA
Myslíš jako, abych upadl do japanokómatu :-) tak toho se ode mne nedočkáš. ;-)
4. 6. 2006 03:02
Re: OT: CAUSA COROLLA
Divím se, že to nevíš. Technikou udělali G V. na vrcholu své zřídy. Jízdní vlastnosti jsou špičkové. Kabát mu střihli ve známém duchu GURU... a protože nezaujal tolik mladší generace, rozhodli se u VW "omladit" Golfa a přijít s ním dokonce dříve, než v 7 letém cyklu. Za to patří VW velký obdiv. Golf V. má vizuálně obdobné postavení jako Focus II - příliš konzervativní. G VI. tohle dokonale změní... Jinak je stále G V. nejrodávanější evropskej vozejk v nižší střední... a to je dobré vysvědčení, nemyslíš?
4. 6. 2006 02:57
Re: OT: CAUSA COROLLA
:-) :yes: :yes: :yes: