Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

TGB Blade 550 IRS 4x4 – nejoblíbenější čtyřkolka v České republice

Prezentace klienta
Diskuze (1)
Hlasovací anketa Čtyřkolka roku 2010 již zná svého vítěze. V anketě, ve které volili sami čeští čtyřkolkáři, vyhrála v nejprestižnější kategorii o celkově nejoblíbenější čtyřkolku v České republice užitkově-rekreační čtyřkolka TGB Blade 550 IRS 4x4.

Proč právě ona? Výsledek ankety jen potvrdil, že TGB Blade 550 IRS 4x4 je jedna z nejlepších a nejpopulárnějších čtyřkolek současnosti, u čtyřkolkářů boduje zejména nepřekonatelným poměrem užitné hodnoty a ceny, dále výbornou ovladatelností, atraktivním vzhledem a v neposlední řadě i kvalitním dílenským zpracováním, širokým servisním zázemím a bezproblémovou dostupností levných náhradních dílů. K tomu má všechny vychytávky, které má moderní čtyřkolka mít: silný motor, připojitelný náhon předních kol, nezávislé zadní pérování dvojitými A-rameny, variátor s redukcí, zpátečkou a schopností brzdit motorem, ale přitom není překomplikovaná, a odtud se také bere její robustnost, odolnost a bezporuchovost.

Titul Čtyřkolky roku 2010 není u značky TGB náhodný. TGB je přední tchajwanskou (nikoli čínskou!) značkou, která se prosazuje i na náročných trzích Evropy a USA, pomalu začíná šlapat na paty i velké šestce světových výrobců čtyřkolek, a přitom si stále zachovává příznivou cenu. Proto není divu, že čtyřkolky s oválným logem TGB sbírají ocenění nejen v české kotlině (menší sestra TGB Blade 425 IRS 4x4 získala ocenění Užitková čtyřkolka roku 2008), ale i v dalších evropských zemích, například ve Francii, kde zároveň patří k vůbec nejprodávanějším jak mezi konkrétními modely, tak mezi značkami absolutně.

TGB Blade 550 IRS 4x4 vedle titulu absolutního vítěze ankety Čtyřkolka roku letos zároveň získala prvenství i v samotné kategorii Užitková čtyřkolka, kde podle očekávání porazila nejen čínskou konkurenci, ale například i Polarise Sportsmana XP 850.

Prezentace klienta
Diskuze (1)
18. 8. 2020 13:43
čtyřkolka tgb
Tomu se vůbec nedivím, že to vyhrála čtyřkolka tgb. Jednu mám doma a je to naprostá pecka. Koupil jsem si ji vloni na jaře z https://amzcentrum.cz/ a jezdil jsem s ní do lesa pro dříví, ale i jen tak se vyblbnout. Ty malé čtyřkolky se s touto velkou nedají vůbec srovnávat. Vyjedu s ní fakt úplně všude a nehrozí ani, že bych zapadl v lese v blátě.