Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

The Grand Tour hledá nového testovacího jezdce. Nahradí Američana bývalý pilot Formule 1?

David Bureš
Diskuze (0)
Američan v pořadu The Grand Tour vydržel jako testovací jezdec jednu jedinou sezonu. Moderátoři za něj nyní hledají náhradu.

Automobilový pořad The Grand Tour se připravuje na svoji druhou sezonu, která bude ve znamení několika změn. Součástí epizod již nebude obehraná rubrika Souboj mozků celebrit, při níž pozvaný host vždy „umřel“ násilnou smrtí ještě před příchodem do studia. A pokračovat nebude ani Američan, alias dosavadní testovací jezdec, který nenadchl ani diváky, ani samotné moderátory. A tak za něj Clarkson a spol. hledají náhradu.

A probíhající konkurs prezentují autoři The Grand Tour pomocí přiloženého videa. Jedním z adeptů na zajímavou funkci je bývalý australský závodník Mark Webber, který má několikaleté zkušenosti ze světa Formule 1, v níž závodil mezi lety 2002 a 2013, kdy devětkrát vyhrál závod a třináctkrát ovládl kvalifikaci.

Webber tedy umí jezdit opravdu rychle, jak se od testovacího jezdce očekává, a tak není divu, že si Clarkson od něj jako fanoušek Formule 1 hodně sliboval. Jenže jak přiložené video ukazuje, Webber umí rychle jezdit jen s některými auty, a to kvůli své smlouvě s Porsche, kde působí i po konci aktivní závodní kariéry. A tak hledání testovacího jezdce pro The Grand Tour bude patrně pokračovat...

Připomeňme, že druhá sezona pořadu The Grand Tour odstartuje v pátek 8. prosince. Těšit se můžeme na očekávaný souboj tria Lamborghini Aventador S, Honda NSX a Rimac Concept One, při kterém se vážně zranil Richard Hammond, nebo na závod starých Jaguarů a test Bugatti Chiron. Dočkáme se též souboje offroadu, kombíku a motocyklu při jízdě Afrikou.

David Bureš
Diskuze (0)