Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Thomas Sedran v čele Chevrolet a Cadillac Europe

redakce AUTO.CZ
Diskuze (1)
Sedran působil od 1. dubna 2012 jako člen správní rady společnosti Opel/Vauxhall odpovědný za oblasti operace, rozvoj obchodu a korporátní strategie.

„S více než 20letými zkušenostmi v automobilovém průmyslu, bude Thomas klíčovou postavou pro řízení činnosti a dlouhodobou strategii zaměřenou na úspěch značek Chevrolet a Cadillac v Evropě," řekl Tim Lee, viceprezident GM pro globální výrobu a Prezident mezinárodních operací. „Jsme mu vděčni za skvělou práci pro Opel / Vauxhall a za to, že převzal vedení značek Chevrolet a Cadillac v Evropě."

V této souvislosti řekl Sedran: „Těším se, že povedu v Evropě dvě ikonické globální značky GM, Chevrolet a Cadillac. Chevrolet během posledních tří let představil 15 nových nebo inovovaných modelů. Spolu s právě uváděným modelem Trax a zanedlouho modelem Corvette Stingray, má Chevrolet jedno z nejčerstvějších portfolií. Cadillac vstupuje do nových segmentů, přičemž ATS nám dává příležitost získat pro značku nové zákazníky."

Sedran nahradí ve funkci Susan Docherty, která se rozhodla po 27 letech působení v General Motors odejít, aby se mohla věnovat své rodině.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (1)
Avatar - Bristol
9. 7. 2013 13:55
GM
Chevrolet to v Evropě zvládl relativně slušně a docela poslušně sekunduje svému evropskému týmovému leaderovi-Opelu(který by se ovšem ještě potřeboval dostat do černých čísel), u Cadillacu sem skeptický-v prémii jedou němci, volvo, pokouší se prorazit Maserati, nevím jestli tam bude ještě místo pro američana :-) rád bych věřil že ano-potkávat na silnicích cadillacy je docela příjemné