Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Tipovací soutěž PEUGEOT AUTO.CZ RALLY - 2003 - začíná !

Tomáš Zajíček
Diskuze (0)
Na serveru AUTO.CZ jsme pro vás připravili třetí ročník soutěže, ve které můžete tipovat na výsledky závodů MS automobilových soutěží v sezóně 2003.

Na serveru AUTO.CZ jsme pro vás připravili třetí ročník soutěže, ve které můžete tipovat na výsledky závodů MS automobilových soutěží v sezóně 2003. Podstatou soutěže je tipování výsledku automobilových soutěží Mistrovství světa 2003 organizované FIA v sezóně 2003 (tj. 14 rally) na serveru AUTO.CZ.

Tato soutěž bude probíhat po celou sezónu 2003, takže bude možno reagovat v tipech na aktuální stav šampionátu. Po jednotlivých rally budou tipy vyhodnoceny, takže bude vznikat průběžná tabulka všech tipujících.

Stejně jako v loňském ročníku tipovací soutěže, bude možnost výhry cen po každé rally pro nejlepšího tipujícího v daném kole (čepice Pirelli + klíčenka Peugeot 206 WRC).

Nejlepší tipující, kteří získají celkově nejvíce bodů, budou na konci sezóny odměněni zajímavými cenami. Pro vítěze tipování to bude sada čtyř pneumatik Pirelli dle výběru v ceně 20.000 Kč vč. DPH (dle cen Pirelli ČR). Druhý v pořadí získá konzoli Playstation2 + hru WRC pro rok 2003. Třetí cenou je batoh 206 WRC z butiku Peugeot.

Do soutěže se můžete zaregistrovat a získat další informace kliknutím na tlačítko "registrace".

Ti z vás, kteří již tipovali v minulém roce - klikněte na tlačítko "vstup do soutěže" a použijte stejný login a heslo jako v minulém roce.

Vstup do soutěže je zde.

Přejeme vám úspěšné tipování.

Tomáš Zajíček
Diskuze (0)