Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Tipuj výsledek a vyhraj závod s Romanem Krestou!

Ondřej Šuch
Diskuze (1)
Chcete jet na Rally Monte Carlo? Tipujte Krestovo pořadí v jednotlivých závodech!

Společnost FORD MOTOR COMPANY vyhlašuje pro všechny příznivce rallye a Romana Kresty internetovou soutěž "Tipuj na www.ford.cz a vyzvi R. Krestu na souboj v motokárách“! Vítěz každého jednotlivého kola soutěže si bude s Romanem moci zazávodit na motokárách – a absolutní vítěz vyhraje zájezd na Rally Monte Carlo 2006!

Účastníci tipovací internetové soutěže mají za úkol odhadnout výsledek posádky Roman Kresta – Jan Možný s továrním Fordem Focus RS WRC v každé zbývající soutěži světového šampionátu. Těch je do konce mistrovství ještě třináct, první z nich, Rally Nový Zéland, startuje už tento pátek – a třináctá, Rally Australia, začíná 11. listopadu.

Pravidla soutěže jsou velmi jednoduchá. Zaregistrovaný účastník může do začátku každé soutěže mistrovství světa (přesněji řečeno do startu první rychlostní zkoušky) udat svůj odhad umístění, které v soutěži získají Kresta s Možným. K tomu je ovšem potřeba zadat i druhý parametr, kterým je celková ztráta české posádky Fordu na vítěze. Toto pomocné kritérium bude použito v případě většího množství stejných tipů. Kdyby se i pak dva či více soutěžících shodlo na stejném tipu, rozhodne o vítězi jednotlivého kola los. Deset nejúspěšnějších účastníků každého kola obdrží propagační předměty Ford a podepsaný plakát posádky Kresta – Možný. V případě, že tovární tým Kresta-Možný do některého podníku MS nenastoupí, dané kolo hlasování se ruší.

Vítěz každého kola tipovací soutěže bude pozván k účasti na akci pojmenované "Vyzvi Romana Krestu", kterou bude velký motokárový závod konaný v Praze po poslední soutěži sezóny. V závodě nastoupí třináct vítězů jednotlivých kol proti Romanu Krestovi, přičemž zbytek startovního pole budou tvořit motorističtí novináři a známé osobnosti.

Ten z účastníků, který si v motokárovém klání povede nejlépe, pak získá hlavní cenu, kterou bude účast na Rally Monte Carlo 2006 jako VIP host Fordu.

Soutěž začíná na webových stránkách českého Fordu – www.ford.cz (sekce Motor sport) ve čtvrtek 7. dubna – a tipy na výsledek posádky Kresta – Možný s Fordem Focus RS WRC lze posílat až do startu první RZ Rally Nový Zéland, tedy do 8. dubna 20,30 hod. českého letního času.

Přejeme šťastné tipování!

Ondřej Šuch
Diskuze (1)