Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Tohle je nejstylovější hudební klip poslední doby. Historické ferrari vs. mercedes

David Bureš
Diskuze (9)
Jay Kay má zkrátka styl. Dvacet let od Cosmic Girl do videoklipu ke své písni opět obsadil nádherná auta. Jen „devadesátkové“ supervozy nahradily veterány.

Britský hudebník Jay Kay je známý nejen jako frontman skupiny Jamiroquai, ale také jako velký milovník automobilů. Svoji lásku k autům už v devadesátých letech dokázal klipem k písni Cosmic Girl, který je v automobilové branži legendou, celý se totiž točí kolem projížďky s rychlými vozy. Dvacet let poté Jamiroquai na svůj nejslavnější klip zavzpomínal hudebním snímkem k novému singlu Cloud 9.

Jestliže v klipu ke Cosmic Girl účinkovala tehdejší superauta, jmenovitě černé Ferrari F355 Berlinetta, červené Ferrari F40 a především fialové Lamborghini Diablo SE30, v aktuálním klipu se Jay Kay poohlédl více do historie. „Devadesátkové“ supervozy tak nahradily veterány z konce šedesátých let, luxusní kabriolet Mercedes-Benz 280 SE a krásný sporťák Ferrari 275 GTB/4.

I použité záběry společné jízdy ferrari a mercedesu vzdávají hold legendární Cosmic Girl, jen jsou doplněny o záběry z baru, které zase mohou evokovat scény z filmu Pulp Fiction. A pokud by vám ta kráska připomínala Penélope Cruz, tak jste na dobré cestě, je to její mladší sestra Mónica.

Tak teď už se jen v klidu posaďte a klip s půvabnou Španělkou a krásnými veterány si vychutnejte dosyta. A jen malý tip, určitě se dívejte až do konce, ať si vedle hlasu Jay Kaye vychutnáte i tóny dvanáctiválcového ferrari. A kdybyste si chtěli připomenout Cosmic Girl, můžete na tento videoklip mrknout pod článkem.

David Bureš
Diskuze (9)
Avatar - Dinar
27. 4. 2017 08:06
Re: Super záběr
S jedním kamarádem, který se mnou kdysi dávno dělal akrobačku na PG, jsme se špičkovali přesně tím slavným McQueenovým gestem, které máš v avataru, ten, kdo byl na závodech toho dne lepší, si pak druhého vychutnal tímhle gestem na přistávačce, byla to taková tradice. :-) ;-)
Avatar - kosmonaut
26. 4. 2017 20:45
Re: Super záběr
Mířil jsem spíše na místní omladinu a vševědoucí blbečky typu Kylie, Flyboy, atd... Aby se poučili z něčeho pořádného ;-)
26. 4. 2017 20:13
Re: Kam to spěje
tisic lidi tisic chuti - Jay Kay byl perfektni (muzika i klip) pred dvaceti lety - jezis to to leti - a ted s timhle.

Kabat, Rammstein, tahace ... super vidlacka promenada !

clanek je trosku do poctu, ale diky za nej - jdu objednat CDcko Jamiroquai
Avatar - Dinar
26. 4. 2017 17:53
Re: Super záběr
Proto to chlapec taky udělal, ikony se kopírují. ;-)
Jako hudební klip je to chabé, kdyby nechal místo toho sračkoidního popíku v tom videjku znít jen motory těch aut, stály by dvě minuty za shlédnutí, takhle mně mrzí, že jsem na to vůbec kliknul.
Avatar - kosmonaut
26. 4. 2017 15:42
Super záběr
Ten začátek, takhle přesně vystoupí Steve McQueen z 911 v Le Mans [odkaz]