Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Tour de France: Speciální edice Škody Yeti, Superb a Octavia

Michal Fokt
Diskuze (22)
Škoda opět připomíná svou podporu nejslavnějšího cyklistického závodu světa limitovanou edicí svých modelů. Ty tentokrát zahrnují hned tři modely.

Cyklistika je po hokeji pro mladoboleslavskou automobilku druhou nejviditelnější formou propagace, její pořadatelské vozy jsou už dlouhá léta synonymem závodu Tour de France a nyní jsou této cykloakci věnovány i speciální edice vozů Yeti, Octavia Combi a Superb Combi. Určeny jsou ale pouze pro Velkou Británii, na český trh podle posledních informací nedorazí.

Měli byste litovat? Popravdě řečeno ne, pokud tedy nejste vášnivý příznivce cyklistických závodů. Ze speciální výbavy se v edici objevuje pouze vnitřní nosič kol a logo Tour de France na karoserii, jinak se jedná o běžná auta s pár prvky nadstandardní výbavy v podobě navigace Amundsen, koberečků a keyless systému.

Auta jsou dostupná pouze v národních barvách UK a Francie, tedy v červené, modré a bílé, výhradně s pohonem 4x4 a pouze s dvoulitrovým TDI o výkonu 103 kW u Yetiho a Superbu, respektive 110 kW u Octavie. Vozů bude v nabídce pouze 198, což je počet účastníků TdF.

Michal Fokt
Diskuze (22)
9. 6. 2014 07:41
Re: Co Škodo, kšefty nejdou?
Pro Škodu to je v první řadě perfektní reklama. Znáš nějakou automobilku, která neinvestuje do reklamy?
Avatar - maros
6. 6. 2014 17:53
Re: Druhá nejviditelnější?
Proč ne? Rozhodně bych ocenil více, kdyby tam byl tablet jako dárek, než nějaké závody 8-s . Cenově by je to stálo stejně, když si rozpočítáš náklady te dopingové šaškárny na jednotlivé auta.

Na druhé straně pak šetří náklady na každé kravině a plastovou škrabku za pár korun dávají jako "výhodu" ;-\
Avatar - maros
6. 6. 2014 17:47
Re: Co Škodo, kšefty nejdou?
Protože si myslím, že by firma měla budovat svůj obraz a značku přes zákazníka... péči, kvalitou, servisem. Místo sypaní peněz do nějakých cyklo závodů? Asi jsem staromódní, ale dávám přednost prvnímu přístupu.
Avatar - Andromeda
6. 6. 2014 17:46
Re: Co Škodo, kšefty nejdou?
Létající kolega je "specialista", po Autosalonovsku řečeno "expert" , na francouzské automobilky, na galskou průmyslovou produkci a životní styl jako takový komplexně v celé šíři a obsahu >:-[] ...
Avatar - Andromeda
6. 6. 2014 17:42
Re: Druhá nejviditelnější?
Jako že by Ti koupili třeba nové PC nebo tablet ???