Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Tovární bodykit pro novou Mazdu 6

David Bureš
Diskuze (28)
Japonská automobilka nabízí na domácím trhu několik designových paketů upravujících vzhled modelu 6.

Mazda na lednovém tokijském autosalonu představí tři koncepty odvozené od třetí generace modelu 6. Ty jsou ukázkou bodykitů, které jsou pro tento vůz dostupné.

Decentní úpravu vzhledu si mohou již objednávat zákazníci na domácím japonském trhu, kde je Mazda 6 prodávána jako Mazda Atenza. Pro ně jsou určené tři pakety, jejichž autorem jsou firmy DAMD, Kenstyle a M'z Custom. Tyto balíčky dílů je však možné pořídit u běžných prodejců Mazda.

Sada M'z Custom je velice decentní, zahrnuje nenápadně upravené nárazníky a výraznější boční prahy. Možností je pak chromované lemování předních mlhových světel nebo pomocné LEDky pro mlhovky.

To set Kenstyle dodává šestce agresivnější vzhled. Na přídi se objevuje výraznější spoiler, na zádi zase difusor, nechybí ani upravené boční prahy.

DAMD nabízí chromované prvky na předním nárazníku u mlhovek, v masce chladiče a na boku auta.

Tři studie odvozené od šestky se nazývají Grand Touring, Racer a GT Sound Special. Podoba nabízených sad vychází z těchto aut.

Na českém trhu se nová generace šestky začne prodávat v prvním čtvrtletí roku 2013. Je možné, že designové sady budou k dispozici pouze v Japonsku, kde jsou individuální úpravy vzhledu aut populární, a u nás nabízeny nebudou.

David Bureš
Diskuze (28)
Avatar - Doval
31. 12. 2012 13:43
Re: tento dizajn
Mazda 3 trpi na podivnu ponuku motorov?

Ved atmosfericka 1.6 je podla teba idealny motor, nie? A ich naftova 1.6 je podla teba lepsia nez 1.6 TDI.

V jednej skupine diskusii kritizujes male turbobenziny a chvalis atmosfery a ked zrazu niekto ponuka staru atmosferu, tak to nazves "podivna ponuka motorov". Tak teda ako?
31. 12. 2012 12:57
Re: tento dizajn
to vymezování vůči japonské "konkurenci" ti Toppe moc nejde ;-)
31. 12. 2012 12:55
Tak to teda ne
Musím přiznat, že jak se mi nová M6 opravdu líbí, tak tyhle bodykity teda ne-e, absolutně zabíjí to co M6 tak poctivě buduje, tedy poměrně originálně a pohledně tvarované auto, které ovšem netrpí kýčem a přeplácaností. A tyhle bodykity právě druhou devizu posílají k šípku, s nimi by zmizela jakákoli záruka pomalejšího tvarového pomalejšího stárnutí, navíc některé kousky mi přijdo opravdu jako pěst na oko :no: Jsem rád, že se u nás tohle na mazdách neobjeví
31. 12. 2012 12:48
Re: tento dizajn
toppor, ty nevzdelanec !!! :no:
31. 12. 2012 12:17
Re: tento dizajn
Tak si to porovnaj ty noumo
Nova M6 vs i40
[odkaz]

Neviem,kde su vlnky vacsie...ale ked sa hovori o i40,nevadi ti nic,strielas tu linky ze vyhrala cenu za dizajn a teraz si davas do ust slova,ktore pouzivaju tvoji kamarati pri haneni i40.
:no: :no: