Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Toyota v Americe o rok odloží uvedení nové Corolly

Jan Cacek
Diskuze (19)
Příchod nástupkyně Corolly na severoamerický trh se posune až na rok 2008, Toyota si chce být jista kvalitou.

Toyota se podle japonského listu Nihon Keizai Shimbun v zájmu kvality rozhodla odložit uvedení nové Corolly v Severní Americe o jeden rok, aby předešla případným problémům s kvalitou, které ji v letošním roce pronásledovaly v neobvyklé míře.

Prodej nové generace Corolly začíná na domácím japonském trhu právě nyní, přičemž Toyota hodlala zkrátit zpoždění v uvádění nových modelů na mimojaponských trzích z dvou let na polovinu. Nyní se však automobilka rozhodla maximálně se soustředit na kvalitu a odložit příchod nové Corolly do Severní Ameriky až na rok 2008.

V září Toyota zveřejnila plán, který počítá se zvýšením celosvětových prodejů do roku 2008 o 11 procent.

Jan Cacek
Diskuze (19)
12. 10. 2006 10:11
Re: maly sedany
No vidis, me se nova Zafira hodne libi, trosku slabsi ma jen zadek. Ale treba interier je pro my voko hoodne fajn. Minula generace byla taky pekna, jen moc usedla a prijde mi, ze jeji design uz strasne zestarnul, proste kdyz ted nekde potkam Zafiru prvni generace, tak potkavam stary auto...
11. 10. 2006 18:47
Re: maly sedany
Souhlas!!
11. 10. 2006 15:45
Re: maly sedany
Proc zazrak? Me se tedy z produkce libi Astra, Zafira, Meriva. Corsu jsem zatim videl jen za vylohou, kde vypadala celkem fajn. Ale na konecny verdikt si pockam, az si to budu moc osahat :-) Co se mi nelibi, je vlastne jen Vectra 4dv a kombi (petidver celkem ujde) a Signum, ten jeho batohovej zadek jsem fakt jeste nepochopil. No a ani Agila neni zadnej zazrak, ale to hlavne neni Opel, ze? ;-)
11. 10. 2006 15:43
Re: maly sedany
Juuuu, dik za tip, o tomdle jsem nevedel :yes: A vypada to setsakramensky dobre!!! Primlouval bych se jen pro "evropsky" podvozek a motory, vzhled bych takhle nechal, protoze je fakt super :yes: :yes: :yes:
11. 10. 2006 12:46
maly sedany
Muze mi nekdo rict, proc nikdo neumi vyrobit sedan od nizsi stredni niz, ktery by nemel strasne tezkotonazni zadek? Proc nejak nesnizi linii oken, nebo aspon nedaj standardne vetsi kola? Takhle ty maly sedany vypadaj jak auticka od kolotocaru... :'-(