Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Takhle jsme připravovali výstavu Auta na náplavce. Podívejte se na unikátní záběry z dronu!

Stanislav Kolman
Diskuze (0)
Během příprav automobilové výstavy na náplavce máme k dispozici spoustu kamer, ale jen jedna z nich je tak moc speciální. Létá totiž ve vzduchu!

Video se připravuje ...

Abychom vám přípravy unikátní automobilové show Auta na náplavce co možná nejvíce přiblížili, nasadili jsme do akce hned několik kamer. Ty budou celý proces a postupné plnění náplavek auty pečlivě monitorovat. Jedna z nich je umístěna na dronu a první záběry si můžete prohlédnout právě teď.

Není to ovšem jediná příležitost. Dron bude nad jedinečnou pražskou výstavou aut létat v celém jejím průběhu a to dokonce i během světelné show na Vltavě, jež se odehraje po setmění. Rozhodně se tedy můžete těšit na spoustu krásných záběrů.

Auta už se na náplavce pomalu začínají sjíždět a nábřeží se plní. Připravuje se také hlavní stage pro hvězdy doprovodného programu – kapely Jelen, Monkey Business či písničkáře Tomáše Kluse nebo rapera Vladimira 518. Výstava startuje 31. srpna čtvrtou hodinou odpolední a poslední příležitost podívat se na nejzajímavější automobilové kousky budete mít v neděli 3. září. Více informací a řadu nejaktuálnějších informací naleznete na oficiální Facebook události.

Stanislav Kolman
Diskuze (0)